Zo kun je het meest genieten van je reis na terugkomst

Als je veel op reis bent, houd je waarschijnlijk ontzettend van souvenirs en alles wat jou aan die ene bijzondere reis doet denken. Jouw huis bevat waarschijnlijk ook veel bijzondere items die je uit verre landen meegenomen hebt, waardoor je interieur allesbehalve saai is. Tot slot ben jij de volgende reis alweer aan het plannen, wanneer je in het vliegtuig terug zit van je afgelopen vakantie. Klinkt dit als een perfecte omschrijving van jou als reiziger? Dan geven je we graag wat inspiratie om ook thuis van al jouw trips te kunnen genieten! Wat dacht je van een fotoboek, bijzonder schilderij of vakkenkast met souvenirs?

Een fotoboek met al je dierbare vakantiekiekjes

Bij het idee van een fotoboek denk je misschien direct aan het ouderwetse foto’s plakken in een album. Dit hoeft echt niet meer in deze tijd, want je kunt ontzettend gemakkelijk je eigen fotoboek online samenstellen. Je kunt de foto’s zo groot of klein laten afdrukken als je wilt en je hebt geen gedoe met plakkertjes. Je kunt zelfs de mooiste foto van je reis op de voorkant laten drukken, zodat je een prachtig tafelboek hebt waar je af en toe doorheen kunt bladeren.

Bijzonder schilderij in je woonkamer

Hoe gaaf is het als je wat Dead Valley uit Amerika of de woestijn van Marokko in je woonkamer hebt hangen? Het is natuurlijk nog veel mooier als het je eigen foto is waar je steeds tegen aankijkt. Kies je beste foto van de vakantie en laat deze op canvas, aluminium of plexiglas drukken. Die laatste twee zorgen tevens nog voor een extra speciale touch, omdat je dit toch niet vaak ziet. Met landschappen kun je heerlijk groots uitpakken met een enorm formaat, maar je kunt het ook klein en delicaat aanpakken bij bijvoorbeeld gedetailleerde foto’s. Je kunt er online een beetje mee spelen totdat je het juiste formaat en juiste materiaal voor gevonden hebt.

Vakkenkast vol met herinneringen

Vakkenkast vol met herinneringen

Een ander tof idee is om je souvenirs te bundelen in de kamer. Natuurlijk kun je al je souvenirs wat spreiden, maar dan maakt het wel wat minder impact. Open vakkenkasten zijn al een tijdje ontzettend trendy, dus hiermee pimp je de woonkamer sowieso. Vervolgens kun je hier allerlei souvenirs in tentoonstellen, welke een speciale betekenis voor jou hebben. Dit trekt lekker de aandacht en zo word je steeds herinnert aan je prachtige reizen. Daarnaast is het extra leuk als je gasten over de vloer hebt die naar het verhaal achter deze speciale items vragen.

Reageren