Zo bezorg je het perfecte cadeau in het buitenland

Soms kun je niet even bij iemand langs gaan om een verjaardagscadeau te geven of een presentje ter ere van een andere gelegenheid. Dan is het toch leuk om diegene te verrassen met een origineel en leuk cadeau. En lekkere hapjes en drankjes doen het altijd goed! Wat dacht je bijvoorbeeld van een fles wijn van topkwaliteit, een goede Gin of extra vergine olijfolie? Of misschien wel al deze producten verpakt in een mooie giftbox? Een cadeau bezorgen in het buitenland wordt gemakkelijk én leuk met onderstaande tips en items.

Zo bezorg je het perfecte cadeau in het buitenland

Cadeaupakketten

Kun je niet kiezen en vindt je eigenlijk alles leuk om te geven? Laat dan een mooi cadeaupakket bezorgen naar jouw favoriete persoon in het buitenland. Charles.nl biedt geweldige pakketten aan voor mannen en vrouwen, die met zorg zijn samengesteld. Kies een thema uit zoals Italiaans, Frans, borrel of kerstpakket en bekijk de vele opties.

Of je nu een cadeau wilt sturen naar een zakelijke relatie, een collega, een goede vriend of je geliefde; je vindt altijd wel iets origineels wat bij deze persoon past. Wat dacht je van een heerlijk gin tonic pakket voor de echte ginliefhebber, een borrelpakket voor de Bourgondiër of een Italiaans pakket voor de fijnproever? De opties zijn eindeloos!

Genoeg keus, voor ieders budget

Natuurlijk heeft de een meer te besteden dan de ander en hier wordt dan zeker ook rekening mee gehouden. Een heerlijke fles champagne of een fles wijn hoeft bijvoorbeeld helemaal niet zo duur te zijn. Voor onder de tien euro koop je al een flesje van goede kwaliteit, waar je een ander persoon ongetwijfeld heel blij mee maakt. Wanneer je een kaartje toevoegt kun je hier zelfs kosteloos je bedrijfslogo op laten zetten! Weet je niet zo goed wat je precies wilt, laat dan iemand met je meedenken en kom samen tot het perfecte cadeau in de perfecte verpakking.

Een cadeau laten bezorgen in het buitenland; hoe werkt dat?

Misschien denk je dat het duur en veel gedoe is om een cadeau te verzenden naar het buitenland. Maar niets is minder waar! Alle geschenken kunnen namelijk binnen de kortste keren buiten de Nederlandse landsgrenzen geleverd worden. Op deze manier kun je toch iemand verrassen, zonder dat je bij diegene langs kunt gaan.

Kies je favoriete cadeau, selecteer bij bezorgopties het land van bestemming en klaar ben je. Uiteraard duurt bezorging naar het buitenland iets langer, maar gemiddeld wordt je cadeau al binnen 4 werkdagen bezorgd. Het bezorgtarief verschilt per land. De kosten ligt tussen de € 5,95 en € 23,95. Volg vervolgens je verzending via een handige track&trace code zodat je precies weet wanneer het cadeau in ontvangst genomen gaat worden en er kan niets mis meer gaan.

Zo zie je maar; een cadeau laten bezorgen in het buitenland is super gemakkelijk. Laat je dus niet tegenhouden en ga snel op zoek naar een geweldig cadeau. Deze zorgt er gegarandeerd voor dat een bepaald persoon op en top verrast wordt!

Reageren