Ziplinen in de jungle van Chiang Mai

Chiang Mai staat bekend om zijn mooie bergomgevingen. Een van de manieren om deze groene natuur te ontdekken is om door het grootste regenwoud van Chiang Mai te vliegen. Met behulp van parcours door het hele regenwoud zie je hoe ongelofelijk mooi de natuur van Thailand is.

Zipline parken in Chiang Mai

Er zijn veel parken in Chiang Mai die dit avontuur aanbieden. Een paar voorbeelden van organisaties (waar ik tijdens mijn reis goede verhalen over heb gehoord) zijn:

Deze parken staan bekend om je de mooie gebieden van Chiang Mai te laten zien onder leiding van goede gidsen.

 Ziplinen in Thailand

Skyline Adventures

Uiteindelijk kozen mijn reismaatje en ik voor Skyline Adventures. Online kan je een pakket kopen voor 1800 bath (ongeveer €48,-), inclusief:

  • Thais lunch buffet
  • vervoer van je verblijfplaats naar het park
  • skyline activiteiten (o.a. ziplinen, lopen over zigzag bruggen, abseilen van platformen)

Je sluit af met een van de langste ziplines van Thailand. Deze kabel is maar liefst 900 meter lang en laat je zo één van de mooiste gebieden zien van het land.

Voor een goedkoop reisland als Thailand zijn deze activiteiten in vergelijking prijzig, maar dit was een belevenis die ik absoluut niet had willen missen! Je ontdekt hier de “groene” kant van Chiang Mai, die zorgt voor het ultieme Tarzan-gevoel. Vliegend boven de bomen geniet je van een adembenemend uitzicht, die je zeker niet snel gaat vergeten!

Reageren