Zakelijke events naar Mallorca

Incentive groepsreizen naar Mallorca:

Ceremoniemeester.com is dé organisator voor events en meerdaagse zakelijke incentive groepsreizen naar Mallorca. De reizen en events worden op maat gemaakt zodat je genodigden een mooie ervaring kunnen beleven. Ze kennen de weg op Mallorca perfect aangezien ze er zelf vandaag komen, en kunnen je dus de weg snel eigen maken. Een inspectiereis met eigen Nederlandstalige gids behoort ook tot de mogelijkheden, dit wordt je aangeboden voor een gereduceerd tarief. Dan heb je ook meteen een goed excuus om eerst zelf even op Mallorca te genieten.

Actieve activiteiten op Mallorca:

Er zijn veel actieve mogelijkheden op Mallorca. Voorbeelden hiervan zijn zeilen, yachting, golfen (wist je dat er zelfs meer dan twintig golfbanen op Mallorca zijn?), grotten excursies, duiken, quad of cabrio tour, mountainbiken, fietsen, klimmen in het Tramuntana gebergte, jeepsafari, helicopter dropping, noem maar op! Fijne of juist ontzettend spannende activiteiten, dat maakt je reis onvergetelijk.

Relaxte activiteiten op Mallorca:

Om het alle gasten naar de zin te maken zijn er ook een hoop rustige uitjes te plannen op Mallorca. Er zijn tenslotte soms ook mensen bij die in verband met hun gezondheid bepaalde actieve uitjes niet mee kunnen doen. Voorbeelden hiervan zijn verschillende rondreizen per bus, lekker ontspannen boottochten of een wijnproeverij.

Verblijf en mogelijkheden:

Ceremoniemeester.com heeft het events bureau op Mallorca gevestigd en werkt samen met meerdere hotels en luxe villa’s. Je kunt er dus ook voor kiezen om naast, of in plaats van, een activiteit bijvoorbeeld een feest te geven in het hotel of de villa waar je verblijft. Ook de bijeenkomsten die je gepland wil hebben tijdens de reis voor bijvoorbeeld productpresentatie, congressen, managementmeetings, productintroductie kunnen hier dus perfect plaatsvinden. Maar ook op een andere, geschikte locatie op Mallorca met de gewenste hapjes en drankjes.

Vragen?

Als je vragen hebt omtrent de zakelijk incentives op het eiland Mallorca, dan kun je altijd contact opnemen met het bedrijf Ceremoniemeester.com. Ze staan je graag te woord met al je vragen over een groepsreis of de activiteiten voor je bedrijf of organisatie.

Reageren