Winnen! 5x Cadeaubon t.w.v. €50,- voor een prachtige wereldkaart!

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst iets weggaven. Zo gaven we eerder 2x een Thule backpack weg en een 5-daagse stedentrip naar Barcelona. Daarom zijn we blij om weer een leuke nieuwe winactie aan te kondigen. Dit keer geven we liefst 5x een Cadeaubon t.w.v. €50,- weg voor een prachtige wereldkaart van Wereldkaarten.nl!

Wat kun je dan exact winnen?

Je kunt één van de 5 cadeaubonnen t.w.v. €50,- winnen die je kunt besteden op de website van Wereldkaarten.nl. Je kunt zelf beslissen of je de cadeaubon voor jezelf houdt of dat je hem cadeau geeft aan een vriend, familielid of kennis. De cadeaubon kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een toffe kras wereldkaart voor aan de muur te krijgen, zodat je al de reisbestemmingen die jij hebt aangedaan kunt afvinken. Je kunt hem ook gebruiken om een wereldkaart op hout of op poster te ontvangen. Afhankelijk van de soort en grootte kun je de wereldkaart geheel gratis thuis ontvangen of dien je nog een klein bedrag bij te betalen (indien het totaalbedrag boven de 50 euro komt).

Wat moet je doen om kans te maken op één van de cadeaubonnen?

Je maakt kans op één van de cadeaubonnen door het volgende te doen:

    • Geef in een reactie aan wat jouw favoriete reisbestemming is.

That’s it! Makkelijk hè ?

Deze winactie loopt tot en met woensdag 4 april. Op donderdag 5 april zullen wij de winnaars via Facebook bekend maken.

Wereldkaarten.nl

Wie wil er nou niet een toffe wereldkaart aan de muur hebben hangen om alle aangedane reisbestemmingen af te vinken of door middel van punaises aan te kaarten? Op Wereldkaarten.nl vind je de grootste collectie wereldkaarten. Van wereldkaarten op poster tot een kurken wereldkaart met punaises. En van een kurken wereldbol tot een gekleurde dieren wereldkaart waarop je precies kan uitvogelen welke dierensoorten waar voorkomen.

Heb jij nog geen wereldkaart in huis of op jouw kamer hangen? Dan is dit je kans om een unieke wereldkaart gratis te scoren!

Reageren