Winnen! 3x Cadeaubon t.w.v. €50,- voor een prachtige Foto op Canvas!

Deze winactie is inmiddels verlopen!

Na de stedentrip naar Barcelona en de Thule backpack winactie is het tijd voor een nieuwe winactie. We geven dit keer in samenwerking met BesteCanvas.nl liefst 3x een cadeaubon t.w.v. €50,- weg voor jouw persoonlijke foto op canvas. Zo kun je jouw mooiste foto van het tofste avontuur op een unieke manier vereeuwigen.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op één van de cadeaubonnen t.w.v. €50,- vragen we het volgende van je:
– Like Ikbenopreis.nl op Facebook en/of Instagram;
– Geef in een reactie op Facebook, Instagram of onderaan dit bericht aan wat jouw tofste reisbestemming is geweest!

Deze winactie loopt t/m woensdag 8 november. Op donderdag 9 november zullen we de winnaar via Facebook bekend maken.

Vereeuwig jouw unieke reis!

Eenmaal teruggekomen van jouw rondreis door Zuid-Amerika, stedentrip naar Berlijn of unieke safari in het Krugerpark, wil je de unieke momenten die je hebt meegemaakt verzamelen om op een mooie manier terug te denken aan die unieke levenservaring. Uit de ontelbaar veel foto’s die je ongetwijfeld hebt geschoten zit vast een foto die je bijzonder vindt vanwege de locatie of het moment waarop de foto is geschoten. Vereeuwig dat moment door er een canvas foto van te maken of door de foto op plexiglas in je woonkamer te hangen. Op deze bijzondere manier zul jij zelf altijd terug blijven denken aan die unieke reis en kun je meteen aan familie en vrienden laten zien hoe vet jouw reis was!

Vereeuwig jouw unieke reis met een korting oplopend tot €40,-!

Korting op jouw foto op canvas

In samenwerking met BesteCanvas.nl kunnen wij jou een unieke korting geven op een foto op canvas. Of je nou kiest voor de grootste (normaal €64,90) of kleinste canvas (normaal €42,90), je betaalt met deze kortingscode slechts €22,-. Zo kan jouw korting oplopen tot maar liefst €40,-!

Ga naar https://www.bestecanvas.nl/wanddecoratie/foto-op-canvas.jsf en gebruik de kortingscode IKBENOPREIS tijdens het afrekenen om de korting te activeren.

Let op: deze code is geldig t/m 12 december 2017.

Reageren