WIN; Een trekking naar Mount Toubkal in Marokko!

Goed nieuws voor de avonturiers onder ons… samen met Bookatrekking.com mogen wij een exclusieve 8-daagse trekking weggeven door het Atlasgebergte met als eindpunt de hoogste berg van Noord-Afrika; de Mount Toubkal in Marokko! Lees hieronder snel verder over de actie en hoe je eenvoudig kans kunt maken op deze unieke trekking.

Het Atlasgebergte

Het Atlasgebergte is een gebergte in het noordwesten van Afrika en ligt ten zuiden van de Middellandse Zee. Het gebied strekt zich uit over landen Marokko, Algerije en Tunesië.

Je zou het niet verwachten, maar er kan in het Atlasgebergte geskied worden. Er zijn namelijk toppen met een hoogte van meer dan 4.000 meter waardoor deze bergtoppen het hele jaar door vol liggen met sneeuw. Bekende skiplaatsen in het gebied zijn dan ook Azrou, Ifrane, Mischliffen, Oukaïmeden en Toubkal.

Mount Toubkal

De Toubkal is een bergtop in het zuidwesten van Marokko en ligt zo’n 60 kilometer ten zuidoosten van Marrakesh. Je wordt dan ook bijna altijd opgepikt vanuit Marrakesh wanneer je van plan bent om de tocht naar de top te gaat maken.

Met een hoogte van 4.167 meter is de Toubkal de hoogste berg van het Atlasgebergte. Sterker nog, de Mount Toubkal is het hoogste punt in de Arabische wereld.

In de winter is de top van de berg bedekt met sneeuw en kan er dus ook geskied worden in dit gebied.

Wat kun je exact winnen?

Wel zo handig om te weten is wat er nou exact voor je te winnen is bij deelname aan deze actie. Zoals je inmiddels weet kun je een trekking naar de schitterende Mount Toubkal in Marokko winnen, maar wat houdt dit exact in?

  • 8-daagse trekking door het Atlas Gebergte t.w.v. €485 p.p.
  • Voor 2 personen (deel dit dus zeker met je beoogde trekkingspartner)
  • Beklim Mount Toubkal
  • Maaltijden en overnachtingen inclusief
  • Begeleiding van gids en partners
  • Iedere week een start datum
  • De actie loopt van 1 juli t/m 14 juli

Let op: de vluchten zijn exclusief en dien je dus zelf nog te boeken. Je kunt vliegtickets naar Marokko hier het goedkoopst boeken!

Wat moet je doen om te winnen?

Geen social media pagina’s liken, berichten op Facebook delen of waslijsten aan vragen invullen…

Het enige wat je dient te doen om kans te maken op deze trekking t.w.v. €485 p.p. is het invullen van jouw naam, e-mailadres en motivatie waarom en met wie jij de Mount Toubkal graag zou willen beklimmen.

Je kunt dit doen op deze pagina en de winnaars worden vervolgens op de hoogte gesteld via e-mail.

Over Bookatrekking.com

Bookatrekking.com is een nieuwe Nederlandse start-up die aanbieders van trektochten op een platform samen brengt. Zo vergelijk je in het Nederlands eenvoudig het lokale aanbod zonder dat daar een grote reisorganisatie aan te pas komt.

Het grote voordeel? Je betaalt aanzienlijk minder!

Of je nu de Mount Toubkal wilt beklimmen de Inca Trail wilt ontdekken of de Kilimanjaro wilt beklimmen, bij Bookatrekking.com heb je een breed en gevarieerd aanbod. Maak jouw reisportfolio dus compleet met de unieke trektochten die jouw leven onvergetelijk maken!

Reageren