Waarom een dakdrager onmisbaar is voor jouw autovakantie

Op wintersport in Zwitserland, op avontuur in de Ardennen of gewoon even genieten van een van de vele terrasjes in het prachtige Valkenburg. Er zijn tientallen prachtige bestemmingen te vinden die je gewoon met de auto kunt bezoeken. Heb je zaken dit jaar liever in eigen handen en ga je zelfstandig met je auto op pad? Dan zijn dakdragers onmisbaar voor jouw autovakantie. Waarom? Dat lees je hier.

1. Wintersportvakanties

Staat er een wintersportvakantie in Zwitserland op de planning? Dan is het waarschijnlijk erg lastig om alle ski-attributen in de auto mee te nemen. Een dakdrager komt hier natuurlijk ongelooflijk goed van pas om die ski’s, snowboards en andere speciale attributen in kwijt te kunnen. Je kan alle items kwijt in een dakkoffer, of je schaft gewoon speciale dakdragers aan waar je jouw ski’s perfect en veilig in op kan bergen.

2. Watervakanties

Of je nu voor een aantal weken op vakantie gaat, of er met de auto op uit gaat voor een avontuurlijk weekend: ook voor watervakanties zijn goede dakdragers essentieel. Die kano of kajak past natuurlijk niet in de kofferbak, maar wel op de dakdrager! De dakdragers komen in alle soorten en maten, en zijn beschikbaar voor iedere vorm van waterplezier; je surfboard past ook perfect.

Dakdrager kano

3. Actieve vakantie

Er zijn in Nederland maar genoeg fietsfanaten te vinden. Een actieve mountainbike vakantie, of gewoon een lekker ontspannen avontuur waar af en toe een fietstochtje bij hoort. Wil je jouw fietsen mee op vakantie kunnen nemen, dan zijn die dakdragers toch wel erg handig. Ze zijn natuurlijk ook gewoon erg fijn wanneer je een weekendje weg besluit te gaan, of zelfs voor een leuk daguitje!

Dakdrager fietsen

4. Dakkoffers

Heb je geen specifieke dragers nodig maar ben je wel op zoek naar wat extra opslagruimte? Ook dan komen die dakdragers goed van pas. Je kan de specifieke dragers namelijk gewoon vervangen door een dakkoffer. Je kan hier vervolgens weer tientallen items in kwijt; speciaal voor je sport vakantie, of gewoon voor een ontspannen weekje weg.

5. Altijd een passend model

Voor welke specifieke doeleinden je ook een dakdrager aan besluit te schaffen, er is er altijd wel een die past bij jouw wensen of behoeften. Daarnaast zijn de dragers ook in allerlei soorten en maten, maar ook voor vele automerken te vinden. Zo eindig je altijd met de juiste dakdrager voor jouw vakantie!

Reageren