Voorkom waterschade aan je telefoon

Bescherm je telefoon met een waterdicht hoesje

Je kunt je telefoon goed beschermen met een waterdicht hoesje. Zo’n hoesje bedekt de hele telefoon en voorkomt dat er water bij je telefoon kan komen. Een webshop waar je zulke waterdichte hoesjes kunt kopen is Knaldeals.com. Er zijn hoesjes verkrijgbaar in verschillende prijsklasse’s en van wisselende kwaliteit.

Bescherm je beeldscherm met een screen protector

Ga je geen dingen doen waarbij je telefoon in contact kan komen met water? Dan kan je ervoor kiezen om je telefoon te beschermen met een screenprotector. Dit is een plastic laagje dat je over je scherm heen plakt. Hiermee bescherm je het scherm tegen eventuele spetters water (van bijvoorbeeld onverwachte regen). En zo bescherm je het scherm van je telefoon ook tegen krassen.

Bewaar je telefoon in een waterdicht tasje

Ga je raften, kanoën of tuben en wil je telefoon per se meenemen? Dan kan je hem bewaren in een waterdicht tasje. Zo’n tasje kan je op een waterdichte manier afsluiten. En het is ook een handig tasje waarin wat geld en je paspoort in mee kan nemen. Je kunt dit tasje het beste onder een t-shirt dragen zodat je hem niet verliest.

Bewaar je telefoon in een sportarmband om je arm

De armbanden waarmee je je telefoon aan je arm kan hangen zijn oorspronkelijk bedoeld voor hardlopers. Maar ze helpen ook goed om je telefoon te beschermen tegen waterschade. Met de hulp van een sportarmband valt de telefoon niet in het water en bij de meeste sportarmbanden zit er een plastic scherm voor je telefoon waardoor deze is bescherm tegen spetters.

Met deze tips kan je je smartphone goed beschermen tegen waterschade. Wil je nog meer tips over je telefoon op vakantie? Lees dan eens ons artikel “Met je smartphone naar het buitenland” of het artikel “10 apps die iedere reiziger op zijn telefoon heeft staan”.

Reageren