De voordelen van een georganiseerde groepsreis naar Afrika

Als je op vakantie gaat naar Afrika sta je voor de keuze of je ter plekke zelf gaat rondreizen in een huurauto óf meegaat met een georganiseerde groepsreis waarbij je lekker wordt rondgereden. Een individuele rondreis door Afrika biedt je veel vrijheid, maar een groepsreis heeft ook veel voordelen, die Sable Tours voor je op een rijtje heeft gezet.

Veiligheid

Hoewel je in de meeste landen in zuidelijk Afrika met een gerust hart zelfstandig kan reizen, zijn er ook landen waar dit wat minder vanzelfsprekend is. Je kunt in situaties terechtkomen die je misschien verkeerd inschat en die je, al dan niet terecht, een onveilig gevoel geven. Het reizen in een gezelschap geeft je een stukje zekerheid waardoor je onbezorgd kunt genieten van de reis.

Informatie

Je kunt je bij een individuele reis voor vertrek goed inlezen over het land waar je naar toe gaat, maar als je deelneemt aan een groepsreis zul je van onze gidsen altijd wetenswaardigheden horen die je anders nooit had gehoord. Onderweg wordt van alles verteld over de plaatsen die je bezoekt en over de lokale gebruiken en tradities.

Gezelligheid

Meegaan met een groepsreis betekent ook dat je reist met een groepje gelijkgestemde mensen, waarmee je misschien wel vriendschappen voor het leven kunt sluiten. De groepsreizen van Sable Tours zijn allemaal kleinschalig, zodat er een hechte band kan ontstaan tussen de deelnemers. Doordat de groepen klein zijn (maximaal 10 tot 12 personen), is er een grote mate van flexibiliteit mogelijk tijdens de reis.

Vervoer

In de meeste landen in zuidelijk Afrika wordt links gereden, wat als gevolg heeft dat bij je huurauto het stuur ook aan de andere kant van de auto zit. Bij een groepsreis laat je je vervoeren en hoef je je dus ook niet druk te maken over het verkeer, de soms slechte staat van de wegen en de onbekende verkeersregels. Zo kun je optimaal genieten van de mooie landschappen die voorbij komen.

 Stadshuis Kaapstad

Excursies

Het is je vast wel een keer overkomen; je wilde tijdens je vakantie graag een bepaalde excursie maken of museum bezoeken, maar helaas bleek dit niet nou nét niet te kunnen op dag dat jij het had gepland. Bij de groepsreizen van Sable Tours zijn een groot aantal excursies inbegrepen in de prijs. Zo wordt je ter plekke niet verrast door onverwachte extra kosten, en ben je er ook van verzekerd dat je die excursie die je zo graag wilde maken daadwerkelijk gedaan kan worden.

Sable Tours heeft een groot aanbod aan groepsreizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Tanzania, Kenia en Madagascar. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met Sable Tours voor meer informatie of speciale wensen.

Reageren