Verliefd op Suriname

iStock_000012298914_Small

Nooit eerder had ik me gerealiseerd dat Suriname aantrekkelijk was voor een onvergetelijke vakantie. Toen ik echter in een uitgeholde boomstam over de Surinaamse wateren voer, voelde ik me direct thuis en dat heeft ervoor gezorgd dat ik er inmiddels meerdere keren mijn vakantie heb doorgebracht. Het is een bestemming waar ik altijd met veel plezier naar terugkeer.

De ingrediënten voor een vakantie in Suriname
Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik verliefd ben geworden op Suriname. Het machtige tropische regenwoud, de vriendelijke bevolking en de stilte in de natuur, zijn stuk voor stuk ingrediënten voor een vakantie in Suriname. Het is absoluut een betoverende plek met veel kostbare herinneringen. Niet voor niets keer ik elke 2 jaar terug naar deze exotische vakantiebestemming.

Het bruisende Paramaribo
Paramaribo is de hoofdstad van Suriname en een stad die altijd leeft. Dit alles mede de talloze restaurantjes, de pittoreske straatjes en de exotische sfeer die er heerst. Uitgaan doe je daarom in Paramaribo, de dynamische hoofdstad van dit fascinerende eiland. Dat geldt ook voor het uitproberen van typische Surinaamse gerechten.

Nederlandse dorpen in Suriname
Ik ben ook wel een persoon die er van houdt om mooie dorpjes te bezoeken. Enkele dorpen die ik heb bezocht tijdens mijn vakantie in Suriname, zijn bijvoorbeeld Groningen en Nieuw-Amsterdam. Jawel, echte Nederlandse namen! Landbouw en plantages worden hier afgewisseld met tropisch regenwoud.

Andere gedeeltes in Suriname zijn zeer geschikt om met de fiets te bezoeken. Als je aan het strand van Suriname verblijft, sta je zomaar oog in oog met grote schildpadden die hier hun eieren leggen. Het is een land dat je voortdurend overweldigt, het maakt niet uit waar je bent.

Vliegen naar Suriname
Vliegen naar Suriname doe je met KLM. Dit kan rechtstreeks vanaf Schiphol Airport in Amsterdam. Na een vlucht van ruim 9 uur kom je aan in dit fascinerende land en zul je de vakantie van je leven hebben!

Reageren