Vereeuwig je vakantie: print je vakantiefoto’s op glas.

Velen van ons komen na een reis of vakantie terug met honderden vakantiefoto’s. Na thuiskomst sla je ze ergens op en je kijkt er misschien af en toe nog eens een keer naar. Maar sommige vakantiefoto’s zijn zo mooi dat ze het waard zijn om vaker gezien te worden. De perfecte manier om je vakantiekiekjes te vereeuwigen is door ze op glas te laten printen. Zo kan je ze aan de muur ophangen of op een mooi plekje neerzetten.

Vakantiefoto’s printen op glas

Bij deze techniek wordt plexiglas gebruikt, wat een mooie glans heeft en waardoor je foto zal stralen. De kleuren van de foto worden door het glas versterkt wat de foto echt laat spreken. Zelfs high-definition foto’s kunnen haarscherp op glas worden geprint. Een vakantiefoto geprint op glas heeft een luxe uitstraling en zal een echte eye-catcher zijn in je huis. Een ander voordeel is dat een foto dat is geprint op glas ook buiten opgehangen kan worden! Je kunt je vakantiefoto’s op glas laten printen bij Fotoopglas.nl.

Vakantiefoto’s voor aan de muur

Die mooie zonsondergang, een romantische foto van jou en je geliefde of een panorama van een stad doen het goed aan de muur van je woon- of slaapkamer. Zo kan je altijd weer even wegdromen naar die fijne vakantieherinneringen. Of wat dacht je van enkele foto’s van de exotische gerechten die je heb gegeten. Dit is perfect voor decoratie in de keuken! Leuk om wat inspiratie op te doen als je aan het koken bent. Ook leuk voor de echte fans van bloemen: hang foto’s van mooie bloemen, die je op vakantie bent tegengekomen, op in je tuin. Zo heb je zelfs in de winter een beetje kleur in je tuin.

Maak een collage

Kan je niet kiezen tussen je vakantiefoto’s? Dan is het leuk om meerdere foto’s te combineren in een collage. Met een collage kan je op een speelse manier meerdere vakantiefoto’s samenvoegen. Je kunt zelf je collage ontwerpen of je laat het door een designer doen. Print je collage hierna uit op glas en je hebt een geweldige souvenir van je vakantie.

Vakantiefoto’s op glas als een cadeau

Was je niet alleen op vakantie? Dan is het leuk om je metgezel een vakantiefoto op glas cadeau te doen. Denk aan een foto van jullie samen, of een foto van een mooi uitzicht. Je hebt gegarandeerd een origineel cadeau voor een verjaardag of om zomaar iemand blij mee te maken.

Het printen van vakantiefoto’s op glas is een geweldige manier om je vakantiefoto’s te vereeuwigen. Foto’s geprint op glas hebben een luxe uitstraling en de foto zal scherp en helder worden weergegeven. Foto’s op glas zijn een mooie decoratie voor aan je eigen muur, of een origineel cadeau aan iemand anders.

Kan je nog wel wat hulp gebruiken bij het schieten van leuke vakantiekiekjes? Lees dan meer onze tips voor het maken van mooie vakantiefoto’s.

Reageren