Vakantie op Ibiza

Ibiza staat al jarenlang bekend als hét party eiland, waardoor het vooral onder jongeren erg populair is. Toch zijn de overbekende feesten niet het enige dat dit eiland te bieden heeft! Het eiland staat natuurlijk niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoed lijst.

Het eiland, dat onderdeel uitmaakt van de eilandengroep de Balearen, is namelijk ook adembenemend mooi. Zodra je  de drukke steden als Ibiza stad verlaat, kun je genieten van rust en stilte in de natuur. Het bestuur van het eiland wil vooral deze kant van het eiland stimuleren, en wil af van het imago van feestbestemming. Dus laat je niet afschrikken door de drukte die je misschien voor je ziet als je aan Ibiza denkt. Want het eiland leent zich, met de mooie stranden, het zachte klimaat en de beschermde natuurgebieden uitstekend voor een ontspannen vakantie.

Maar we kunnen er niet omheen: ook de status als party eiland nummer één is verdiend. Het warme weer, de vele nachtclubs en natuurlijk de aanwezigheid van de beste DJs ter wereld, die ’s zomers tijdens het hoogseizoen soms exclusief op het eiland draaien. Bovendien is het eiland erg belangrijk in de elektronische muziekscene. De vele feestgangers zorgen voor de nodige reuring, en ook de vele creatievelingen die het eiland bezoeken dragen bij aan het relaxte en stimulerende karakter.

En het is juist de combinatie van rust en vertier die het eiland zo uniek maakt, en ervoor zorgt dat iedereen, of je nou op zoek bent naar ontspanning, feest of allebei, zich op het eiland thuis zal voelen. Dus waar wacht je nog op? Boek nu alvast je tickets naar Ibiza!

Reageren