Vaar elke dag een nieuw avontuur tegemoet!

schip waar luxe op nummer één staat; een cruisevakantie vergeet je niet snel. En of je nou in Europa blijft of de Atlantische Oceaan over vaart, elke dag is een avontuur! Vaar bijvoorbeeld langs de Noorse fjorden tijdens een cruise in Noord-Europa of verken de swingende wereldstad Rio de Janeiro tijdens een Trans-Atlantische cruise.

Rivier- of zeecruise: waar ga jij naartoe?

Stel je eens voor, wakker worden met het geruis van de zee, terwijl je rustig meedeint op het zeewater. Je opent de gordijnen en ziet langzaam een nieuw land in zicht komen. Welk land dit is, bepaal je bij Kras helemaal zelf! Door het veelzijdige cruiseaanbod is van alles mogelijk; van een romantische riviercruise dichtbij huis tot een Middellandse Zee cruise of een reis naar de Midden- en Zuid-Amerika. Of wat dacht je van een cruisevakantie richting het noorden van Europa? Je staat eerste rang voor de mooiste natuurverschijnselen en al varend langs de Noorse fjorden kijk je je ogen uit. Welke cruise van Kras je ook kiest, zowel aan land als aan boord zal je je niet vervelen. De luxe schepen zijn van alle gemakken voorzien en maken elke cruise bijzonder. Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad op het dek of leef je uit in de sportschool. ’s Avonds kun je je klaarmaken voor een avondje uit in het theater of om een gokje te wagen in het casino.

Cruisen van Italië naar exotisch Brazilië

Heb je grotere plannen? Overweeg dan eens een Trans-Atlantische cruise inclusief vlucht en transfers. Je bezoekt meerdere landen, steden en zelfs werelddelen! Wanneer je het vliegtuig hebt gepakt naar je bestemming aan de overkant van de Atlantische Oceaan, brengt het cruiseschip je weer terug naar Europa. En dit natuurlijk met de meest bijzondere tussenstops! Kies bijvoorbeeld voor een zeecruise van Italië naar Brazilië inclusief vliegreis en transfers. In Venetië stap je aan boord van het luxe chip en je vaart via steden als Valletta op Malta, Malaga in Spanje en Funchal op Madeira richting Rio de Janeiro, een energieke stad waar ontzettend veel te zien is en je betovert met zijn vriendelijke bevolking. Niet te missen is het hoge Christusbeeld op de hoge Corcovado en het wereldberoemde strand aan de Copacabana. Vergeet voor je weer aan boord gaat niet een Caipirinha, de bekendste cocktail van Brazilië, te proeven. Proost op een geslaagde cruisevakantie!

Reageren