Top 3 vakantiebestemmingen voor jongeren

Ben jij binnenkort afgestudeerd en wil je graag op examenreis? Of wil je dit jaar een keer op jongerenvakantie met je vrienden? Lees dan gauw verder. Het uitzoeken van een goede bestemming voor een jongerenvakantie is best lastig. Er zijn zoveel leuke plekken waar je terecht kunt! Hieronder vind je de top 3 vakantiebestemmingen voor jongeren. Zo kun je alvast inspiratie op doen voor een bestemming voor jullie vakantie! Er zijn veel verschillende bestemmingen beschikbaar bij een jongerenvakantie van Gofun. Hier kun je goed terecht voor het boeken van je vakantie!

Chersonissos

Chersonissos is dankzij het programma ‘Oh, oh, Cherso!’ een van de meest bekende bestemmingen voor een jongerenvakantie geworden. En dat is zeker niet voor niets. De stad op het eiland Kreta staat vol met gave discotheken, gezellige barretjes én je vind er genoeg Nederlandse eetkraampjes en discotheken. Zo kun je ook in het buitenland genieten van de Nederlandse uitgaansfeer en je favoriete Nederlandse snacks. Overdag kun je aan het strand chillen met je favoriete cocktail in je hand. Op Kreta kun je ook genoeg activiteiten doen, zoals een safari of bijvoorbeeld een boottocht.

Lloret de Mar

Lloret de Mar

Een andere populaire bestemming voor een jongerenvakantie is de plaats Lloret de Mar in Spanje. Lloret de Mar ligt in de buurt bij Barcelona en is vooral onder Nederlandse jongeren een favoriete bestemming. In Lloret de Mar zul je dan ook veel Nederlanders tegenkomen en kun je ook genieten van Nederlandse artiesten die komen optreden bijvoorbeeld. Ook vind je er een Nederlandse snackbar en genoeg barretjes met een heerlijke Nederlandse uitgaansfeer. Overdag kun je in Lloret de Mar genieten aan het strand en de zee. Natuurlijk kun je ook hier veel activiteiten boeken, zoals bijvoorbeeld een safari, een boottocht of een quad huren. Er valt genoeg te doen, te ontdekken en te feesten in Lloret de Mar!

Sunny Beach

Sunny Beach is ook een van de mogelijkheden van een examenreis. Sunny Beach ligt in Bulgarije en is de ideale bestemming voor als je van strand, zee, zon, feest en muziek houd. Het is een van de meest populaire bestemmingen voor een jongerenvakantie en het ligt aan de Zwarte Zee. Je kunt er feesten in een van de grote of kleine discotheken en barretjes. Ook kun je er bijvoorbeeld een party boottocht boeken en in een van de vele kermisattracties gaan. Het bier is erg goedkoop in Sunny Beach en dat telt natuurlijk ook mee! Overdag kun je er heerlijk chillen aan het prachtige strand en ook hier kun je verschillende activiteiten boeken. Een goede keuze voor een examenreis of jongerenvakantie!

Met al deze bestemmingen in je hoofd, wordt het waarschijnlijk een stuk makkelijker om een keuze te maken! Een ding is zeker: waar je ook heengaat, het wordt sowieso een onvergetelijke vakantie!

Reageren