Toffe reisgadgets om cadeau te geven

Op zoek naar een mooi cadeau voor iemand die van reizen houdt? Dan is het slim om eens even te kijken op radbag.nl. Deze grootste cadeau webshop van Nederland heeft honderden cadeaus in tientallen verschillende categorieën, waaronder de categorie reizen. Hier vind je allerlei goede, creatieve en originele ideeën voor cadeaus voor reizigers. Wij hebben alvast een aantal originele, toffe reisgadgets uit het assortiment gezocht die het zeker goed zullen doen als cadeau.

1.      Direct-klaar camera

Natuurlijk kun je gewoon foto’s maken met je smartphone of een digitale camera. Toch geven foto’s van reizen vaak een veel mooier en origineler beeld als ze worden vastgelegd met een direct-klaar camera. Het geeft ook een heel ander gevoel bij het maken van de foto’s. Voor een echt origineel en authentiek gevoel bij het vastleggen van reis of vakantie is een direct-klaar camera een ideaal cadeau.

Direct klaar camera reisgadget

2. Adapter voor alle landen

Je kent vast wel het probleem dat je in het buitenland niet dezelfde stekkers kunt gebruiken als in Nederland. De ‘gewone tweepootjes’ worden daar weinig gebruikt. Veel vaker zie je driepoot-stekkers of vierpoot-stekkers. Om problemen voor te zijn en te zorgen dat je overal handig je batterijen kunt laden, vormt deze adapter eigenlijk meerdere cadeaus in één.

adapter voor alle landen

3. Mini-parfum verstuiver

Je neemt waarschijnlijk geen hele parfumflessen mee op vakantie. Vooral voor de dames (maar ook voor veel heren) is het dan ideaal om een kleine parfumverstuiver mee te kunnen nemen. Zo kun je als reiziger tenminste lekker ruikend aankomen op feestjes. Dit cadeautje is zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar en bevat een heerlijk geurend parfum dat de reiziger een stuk aantrekkelijker zal maken.

min parfum verstuiver

4. Reserve lader voor onderweg

Deze reisgadget wordt steeds populairder voor onderweg. Er is namelijk weinig vervelender dan met een lege batterij te zitten als je onderweg bent. Met deze reservelader heb je altijd wat extra power bij de hand en blijven belangrijke dingen als telefoons en camera’s dus ook onderweg bruikbaar.

reserve lader reisgadget

5. Supergave tent

Misschien niet echt een gadget, maar wel een must-have voor fanatieke kampeerders: deze gave tent is ideaal voor vakanties en festivals. Dit cadeau is fantastisch om te geven én om te krijgen! Zie jij jezelf al ’s avonds lekker voor die tent zitten te genieten van de sterrenpracht?

supergave tent op reis

6. Vermomde zonnebrandcreme

Er zijn meerdere cadeaus die de reiziger helpen bij het veilig bewaren van spullen. Zo ook deze zonnebrand creme. Je zult in dit potje geen zonnebrand creme tegenkomen, maar het is een geweldige opbergplaats voor geld, telefoon of sleutels. Niemand zal eraan denken om een potje zonnebrand creme te stelen, dus zijn jouw kostbare spulletjes goed verstopt.

vermomde zonnebrandcreme reisgadget

7. Voor als je thuiskomt

Een cadeau dat ook leuk is om te geven als iemand pas teruggekomen is van een (verre) reis is de krasbare wereldkaart. Hierop kun je precies zien waar je allemaal al bent geweest en waar je nog heen moet. Geef deze kaart alleen cadeau aan reizigers die al wat meer van de wereld hebben gezien, want anders krijgt iemand misschien wel last van stress door alle plekken die nog bezocht moeten worden.

kraskaart reisgadget

Reisgadgets als cadeau

Heeft jou vriend / vriendin / familielid een duidelijke hobby, zoals reizen, dan is het vinden van een goed cadeau niet zo moeilijk. Zeker niet met behulp van de handige categorie-indelingen van radbag.nl. Zoek jij een cadeau voor iemand die wat ‘moeilijker’ is? Dan is er nog de praktische cadeau-vinder. Hierbij kun je zoeken op specifieke leeftijdsgroepen, activiteiten en andere categorieën. Zo vind je altijd de juiste cadeaus voor de juiste persoon. Daar kun je mee voor de dag komen!

Reageren