Een rondreis door Amerika maken

Amerika spreekt bij velen tot de verbeelding. Adembenemende natuurparken, beroemde steden en parelwitte zandstranden zijn maar een paar trekpleisters in dit land waar dromen uitkomen. Met reisorganisatie Kras kun je een rondreis Amerika maken en alle hoogtepunten met eigen ogen bekijken. De skyline van New York, de diepe kloven van Grand Canyon én de Everglades in Florida zorgen voor jaloersmakende vakantiefoto’s.

Een droomreis door Amerika

Als er een land is met een grote aantrekkingskracht dan is het Amerika wel. Iconische steden, ruige Nationale Parken en beroemde monumenten maken van Amerika een heuse droombestemming. Vooral het maken van een roadtrip staat bij velen op de bucketlist. Touren in een camper en ondertussen onvergetelijke kiekjes maken; het is de American Dream die waarheid wordt. Reisorganisatie Kras brengt die droom in vervulling tijdens een rondreis Amerika. Alles wordt voor je geregeld. Het enige wat je nu nog moet doen is kiezen welke rondreis het beste bij je past.

Roadtrip Amerika

Monumenten in New York

Ben je een liefhebber van bruisende steden? Dan is New York de ideale bestemming voor jou. Kies bij Kras voor een rondreis Amerika aan de oostkust en je zult een aantal dagen doorbrengen in de ‘city that never sleeps’. De dag kun je al joggend beginnen in Central Park. Net zoals de locals doen. Zet hierna zeker eens koers naar Fifth Avenue om te windowshoppen of bezoek het futuristisch uitziende Guggenheim Museum. Zodra de avond zijn intrede doet zijn Times Square en Broadway de plekken waar je moet zijn. Felle neonlichten, musicals en allerlei restaurants vormen hier het decor. Natuurlijk kun je ‘s avonds ook de huurauto instappen, de Brooklyn Bridge oversteken en zo de verlichtte skyline van New York in al zijn glorie bewonderen.

Brooklyn Bridge

Afwisseling in zonnig Florida

Wissel je actieve dagen graag af met relaxen op parelwitte stranden? Dan is Sunshine State Florida een waar paradijs. De kustlijn van deze zuidelijke staat wordt versierd door zachte stranden, azuurblauw water van de Caribische Zee en de tropische eilandjes van de Florida Keys. De ideale plek om tijdens een rondreis Amerika te luieren onder de zon. Die schijnt hier namelijk het hele jaar door. Toch is er in Florida ook genoeg te beleven. Wat dacht je van de pretparken Walt Disney World Resort en Universal Studio’s in Orlando? Of het moeraslandschap van de Everglades? Dit natuurgebied is bekend geworden door grote populatie alligators die hier leven. Tijdens een airboat tour kun je deze ontzagwekkende dieren met eigen ogen bekijken.

Florida

De indrukwekkende Nationale Parken

Natuurliefhebbers die tijdens een rondreis Amerika kennis willen maken met de adembenemende landschappen kunnen kiezen voor een reis in het westen van het land. Nationale Parken en cowboystadjes uit het Wilde Westen passeren de revue. Vooral de Grand Canyon met zijn roodkleurige rotsen en diepe kloven is onvergetelijk. Vanaf Mather Point kun je de steile wanden tijdens zonsondergang- of opkomst in allerlei tinten rood, oranje en geel zien kleuren. Net zulke jaloersmakende vakantiefoto’s schiet je in Yosemite National Park en het naastgelegen Sequoia National Park. Imposante bergen waar watervallen naar beneden kletteren, heuse mammoetbomen en kraakheldere meren vormen hier het decor.

Sequoia national park

Reageren