Op skivakantie naar Frankrijk

Je hebt van die vakanties die bijna elk jaar weer terugkeren. Bij mij is dat de skivakantie naar Frankrijk. Ieder jaar boek ik met veel plezier een voordelige vlucht naar dit prachtige land voor een onvergetelijke skivakantie. Tevens boek ik een parkeerplaats op een luchthaven in Nederland of België na deze te hebben vergeleken op Parkago.com.

Heb je weleens op de latten gestaan? Nog nooit? Overweeg dan eens om in Frankrijk te leren skiën. Het land ligt relatief dichtbij en de prijzen zijn niet al te duur. Vergeet even het verre Oostenrijk en Zwitserland en verdiep je in de Franse skigebieden.

Waar kun je skiën in Frankrijk?

De skigebieden van Frankrijk behoren tot de grootste skigebieden ter wereld. Alleen daarom al is het de moeite waard je skivakantie naar dit land te boeken. Zowel beginnende als gevorderde skiërs kunnen hier met veel plezier aan de slag gaan.

Populaire skigebieden in Frankrijk zijn bijvoorbeeld de Franse Alpen, Savoie en Les Trois Valleés. De laatstgenoemde plek is het grootste aaneengesloten skigebied van Europa.

Hoe kun je het beste reizen naar Frankrijk?

Je kunt op verschillende manieren naar je wintersportbestemming reizen. De snelste manier is het vliegtuig. Wil je ook graag genieten van wat je onderweg ziet? Maak dan de keuze voor de auto of bus.

Combineer dit met een 6-daags verblijf in een hotel of appartement en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke skivakantie. Er zijn reisorganisaties die complete reisarrangementen aanbieden, inclusief een skipas voor de periode die je verblijft in Frankrijk.

Volop genieten in Frankrijk

Sneeuw in de bergen is heel anders dan sneeuw in een land zoals Nederland. Zeker als de zon doorbreekt lijkt het erop alsof je onderdeel bent van een magisch sprookje. Laat je daarom betoveren door de schoonheid van Frankrijk en ervaar zelf hoe leuk het is om de ski’s eens onder te binden!

Reageren