Mijn top 3 strandbestemmingen

Door de jaren heen heb ik veel reizen gemaakt naar landen binnen en buiten Europa. Ik ben een echte strandliefhebber en ik moet eerlijk bekennen dat er enorm veel pareltjes tussen zitten. Daarom heb ik een top 3 samengesteld van stranden waar je zeker een keer geweest moet zijn en die een onvergetelijke indruk op je zullen achterlaten.

1. Het strand van Klein Curaçao

Wat dacht je bijvoorbeeld van Curacao? Het strand van Klein Curaçao behoort tot een van de mooiste stranden ter wereld en ik kan ze daar zeker geen ongelijk in geven. Het is een schitterend koraalstrand en tegelijkertijd onbewoond. Je kunt er prima een dagexcursie van maken. Dit tropische witte strand en heldere water maken het tot een fantastische snorkel- en duikplek.

2. De Malediven

De Malediven staan bekend als perfecte bestemming voor een huwelijksreis, maar ook zonder huwelijksreis kun je dit strand bezoeken. Er zijn hier maar liefst 1.190 koraaleilanden te vinden, op 88 daarvan kun je verblijven als toerist. Je vindt er oogverblindende witte stranden en er zwemmen talloze kleurrijke vissen in de zee. Deze sublieme stranden zijn absoluut de moeite waard om te zoeken.

3. Kauna’oa Bay in Hawaii

Op nummer 3 staat Kauna’oa Bay in Hawaii. Je vindt hier mooie witte stranden, een azuurblauwe zee en op de achtergrond een schitterend regenwoud. Je bent omgeven door groene palmbomen en je kunt hier prima zonnen. Snorkelen is ook zeker aan te raden bij de 2 koraalriffen die hier te vinden zijn. Het zou zomaar kunnen dat je zeeschildpadden en papegaaivissen tegenkomt. Een indrukwekkende ervaring die je niet snel zult vergeten!

Vier daarom je strandvakantie op een van deze 3 top stranden en je hebt gegarandeerd een geslaagde vakantie!

Reageren