Mijn surfvakantie in Hawaii

Hawaii is de perfecte plek om de techniek van het surfen onder de knie te krijgen, daarom besloot ik vorig jaar mijn vakantie in deze Amerikaanse staat door te brengen. Hawaii wordt ook wel het Utopia genoemd voor surfers. Inmiddels kan ik dat zeker beamen. Ik heb er een uitstekende tijd beleefd en kan het jou als surfliefhebber zeker aanbevelen.

Hawaii is er voor de beginnende en gevorderde surfer

Hawaii is een surfwalhalla voor zowel de beginnende als de gevorderde surfer. De noordkust is er voor de gevorderde surfer. Nu had ik wel wat surfervaring, maar niet voldoende om hier al aan de slag te gaan. Ik begon daarom aan de andere kant van Hawaii om mijn surftechnieken beter te leren beheersen. Naarmate de dagen vorderden, kreeg ik de techniek steeds beter onder de knie.

Juist de diversiteit aan moeilijkheidsgraden van de golven, maakt Hawaii tot een aantrekkelijke surfbestemming. Na een dagje surfen was ik vaak ook echt gesloopt en kon ik mijn nachtrust goed gebruiken.
iStock_000034619206_Small (1)

Wat biedt Hawaii nog meer?

Naast surfplezier, biedt Hawaii natuurlijk nog veel meer. Zo zijn er prachtige stranden waar je urenlang kunt doorbrengen. Ook de relaxte cultuur en vriendelijke mensen zijn erg kenmerkend voor deze Amerikaanse staat. De tropische regenwouden en lieflijke valleien maken Hawaii ook tot een aantrekkelijke vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Ik had een aantal dagen in mijn vakantie gereserveerd om ook dit stukje Hawaii met eigen ogen te ontdekken.

Beleef Hawaii en boek je vliegticket

Zoek je een uitdagende vakantiebestemming waar je naar hartenlust kunt surfen? Of wil je het surfen voorgoed onder de knie krijgen? Reis dan af naar Hawaii en beleef de ultieme surfervaring zoals je die nog nergens anders hebt ervaren. Boek je vliegticket online en geniet volop van de fascinerende golven en vriendelijke mensen!

Reageren