Met de bus door Europa touren: 5 mooie bestemmingen

Ga je met een grote groep op vakantie of staat er een personeelsuitje op de planning? Dan is niets zo leuk dan met zijn allen op pad in een grote tourbus. Er zijn verschillende bestemmingen in Europa waar je gemakkelijk met de bus naartoe kunt. Kan iedereen gewoon al zijn of haar spullen meenemen, reist iedereen samen en kun je vervolgens genieten van een weekendje weg. Geen gedoe met het openbaar vervoer, geen vliegtickets bestellen; gewoon een bus huren bij BAK reizen en direct op pad gaan. Kies je bestemming uit onderstaande lijst, huur die bus, en gaan met die banaan!

1. Gardameer

Gardameer

Het Gardameer in Italië is al jaren een erg populaire vakantiebestemming. Niet alleen door het heerlijke weer, maar ook omdat de reis met zowel auto of bus goed te doen is! Er is dan ook van alles te doen rondom het Gardameer. Je kan er avontuurlijk kamperen, of gewoon gezellig een weekend doorbrengen op een camping of bungalow park.

2. Porec

Porec kroatie

Porec ligt in het prachtige Kroatië met een overweldigende natuur en veel culturele hoogtepunten. Geen zee is zo blauw als de Adriatische Zee. Met een kustlijn van bijna 2000 kilometer is Kroatië bij uitstek geschikt voor een gezellige bustour. Het plaatsje Porec biedt vele verblijfsmogelijkheden; van hotels tot bungalows, en bijna allemaal op loopafstand van de Adriatische kust.

Dit zijn een paar van de populairste opties:

3. Kopenhagen

Nyhavn Kopenhagen

De culturele hotspot Kopenhagen ligt natuurlijk in Denemarken. De reis is kort, de temperaturen zijn in het hoogseizoen zeer aangenaam en er is altijd wat te beleven. Het prachtige Nyhavn alleen al geeft je avonden aan plezier. Wil je de trip uitbreiden? Dan reis je met de bus een dagje naar Zweden; zo bezoek je twee landen in een trip!


4. Cork

Kliffen Moher

Cork is na Dublin de grootste stad van Ierland. Gelegen in in het wilde zuiden is deze stad het ideale vertrekpunt om het echte, authentieke Ierland te ontdekken. Reis met de bus naar de kliffen van Moher, bezoek de Burrens of ga op zoek naar de dolfijn van Dingle. Waar je ook heen besluit te reizen, vanaf Cork liggen alle parels van Ierland binnen handbereik.

5. De Franse Alpen

Laten we natuurlijk ook Frankrijk niet vergeten. Na een korte rit van enkele uren waan je jezelf in een andere wereld. De wilde natuur van de Alpen maakt een ideale setting voor een gezellig en avontuurlijk weekend weg. Met een bustour naar Frankrijk kun je uiteindelijk alle kanten op. Maak een tocht door de kleine dorpjes en de wijngaarden in de Elzas. Of ga op zoek naar overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog in Normandië. Hoe je het ook wend of keert, binnen een paar uur heb je een geweldig weekend te pakken.

Ontdek de Franse Alpen met deze top activiteiten:

Reageren