De meest unieke Airbnb’s ter wereld!

Vandaag de dag is Airbnb veruit de populairste website om vakantieaccommodaties mee te boeken. Vanwege het grote aanbod, relatief lage prijzen en de unieke locaties van de accommodaties leggen hotels het af… Onlangs schreven we een artikel over hoe je de beste deal op Airbnb kunt krijgen. In dit artikel richten we ons meer op accommodaties zelf. Hieronder de meest unieke Airbnb’s ter wereld!

Nieuw op Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang meteen een mooie korting op jouw eerste reis!

Een kasteel

Via: Airbnb

In Game of Thrones leven alle vorsten in de meest prachtige kastelen, maar via Airbnb kun je nu ook zelf in een kasteel wonen. Dit Ierse Kasteel ligt vlakbij het plaatsje Galway en is al vanaf 130 euro per nacht te huur!

Een molen

Via: Airbnb

Voor een unieke Airbnb ervaring hoef je het land niet uit. Vlakbij Amsterdam kun je deze traditionele molen voor een nachtje huren. Deze molen heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Prijskaartje: 275 euro per nacht.

Een Trullo

Via: Airbnb

Trulli (meervoud van Trullo) zijn traditionele Italiaanse huizen in de regio Apulia. Op Airbnb kun je er zelf eentje huren. Deze ligt vlakbij het strand in een prachtig bos. Bonus: er bevindt zich ook een boomhut op het terrein. De prijs valt reuze mee. Dit authentieke huisje kun je al een nachtje huren voor slechts 60 euro.

Een ranch

Via: Airbnb

In Californië kun je eventjes zelf voor cowboy spelen. Deze prachtige ranch bevindt zich in de Morongo vallei en is te huur voor zo’n 100 euro per nacht.

Een school

Via: Airbnb

Altijd al in een school willen wonen? Dat kan nu! In de Verenigde Staten kun je een kamer in dit schattige schoolgebouw voor een nachtje huren. Kosten? 157 euro per nacht.

Een bus

Via: Airbnb

We hebben allemaal de film ‘into the wild’ wel gezien. In deze film overnacht de hoofdrolspeler in een verlaten schoolbus in ‘the middle of nowhere’. Via Airbnb kun je ook een schoolbus huren. Deze bus staat op een ranch  in Californië en je krijgt er zelfs ontbijt bij. Kosten: 44 euro per nacht.

Een scheepscontainer

Via: Airbnb

Containerhomes zijn de nieuwe trend op het gebied van duurzaam wonen. Van deze verbouwde scheepscontainers kun je prachtige huizen bouwen. Via Airbnb kun je een hele mooie huren. Deze container bevindt zich op Mallorca en heeft een zeer uniek design. Prijs: vanaf 95 euro per nacht.

Een boomhut

Via: Airbnb

Velen droomden als kind van een boomhut, maar voor de meeste mensen werd deze droom geen werkelijkheid. Via Airbnb kun je hier alsnog verandering in brengen. In Atlanta, Amerika kun je een prachtige boomhut huren. Erg goedkoop is het helaas niet… De prijs: vanaf 327 euro per nacht.

Een koepel

Via: Airbnb

In Chili staat ook een super unieke Airbnb. In deze koepel genaamd ‘ElquiDomos‘ kun je letterlijk onder de sterrenhemel slapen. Prijs: vanaf 166 euro per nacht.

Reageren