Maashof

Ben je op zoek naar een hotel langs de A73? Hotel Maashof is zeer goed bereikbaar door haar gunstige ligging bij zowel de snelweg A73 als de mooie natuurgebieden. Je hoeft niet bang te zijn dat je overlast hebt van de snelwegen die langs het hotel lopen, want de kamers zijn gelegen aan een groene omgeving. Je hebt uitzicht over een viertal forellenvijvers en je geniet bij hotel Maashof van het comfort van thuis en de gastvrijheid van de medewerkers.

Hotel A73

Hotel Maashof is een goed hotel wanneer u een stad in Zuid-Nederland wilt gaan bezoeken. Wil je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Eindhoven, Roermond of Nijmegen? Dan is het hotel aan de A73een goede keuze! De kamers zijn voorzien van een strakke en moderne inrichting en hebben verschillende voorzieningen. Je hebt daarnaast beschikking tot gratis WiFi, een televisie, een ruim bureau, een kluisje en een badkamer met inloopdouche. Naast overnachtingen ben je ook aan het goede adres voor een diner of een zakenlunch. Je kunt lekker eten bij hotel Maashof tijdens een diner, een lunch of een High Tea. De gerechten zijn van uitstekende kwaliteit en bereid met verse seizoensproducten.
Wil je zakendoen en ben je op zoek naar een goede vergaderlocatie? Hotel Maashof is goed te bereiken. Ze hebben vijf vergaderzalen tot hun beschikking, waardoor je daar altijd terecht kan met jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel een kijkje op de website en laat je verrassen!

Activiteiten

Naast dat je heerlijk tot rust kunt komen bij hotel Maashof, kun je hier ook een hoop activiteiten ondernemen. Je hoeft jezelf hier dus nooit te vervelen. Van een solextour en segwaytour tot aan forelvissen: het is allemaal mogelijk. Uiteraard is het mogelijk om dit te combineren met een heerlijk diner of lunch bij het hotel. Boek één van deze leuke activiteiten met je familie, collega’s of vrienden en beleef zo een gezellige middag of avond. Neem een kijkje op de website van het hotel en ontdek de vele mogelijkheden.

De voordelen van Hotel Maashof

Als je een bezoek brengt aan Hotel Maashof, profiteer je van verschillende voordelen. Zo kun je gebruik maken van een ruim aanbod van de leukste activiteiten, kun je genieten van de groene omgeving en heb je altijd de laagste prijs garantie. Wil je een bezoekje brengen? Dan kun je gemakkelijk een reservering plaatsen op de website. Je kunt een hotelovernachting reserveren, een etentje of een activiteit. Je vult je gegevens in, de juiste datum en jouw voorkeuren en jouw reservering is klaar. Klaar om te genieten van jouw verblijf in Hotel Maashof!

Reageren