Luxe vakantiehuizen huren met vrienden is goedkoper dan je denkt!

‘Luxe’ is een breed begrip. Wat voor de één luxe is, is voor de ander ‘normaal’. Over het algemeen is echte luxe alleen voor de welvarende mensen weggelegd. Er zijn niet veel mensen in Nederland met een zwembad in de tuin of een bioscoop in de kelder. Voor mensen die erg van luxe houden, maar dit niet het hele jaar door kunnen betalen, is het huren van een luxe vakantiehuis wellicht een optie. Met name als je met een groot gezelschap (bijvoorbeeld een groep vrienden) op vakantie gaat, dan is het huren van een dikke villa met een zwembad niet eens zo duur. Je kunt de kosten namelijk delen door het aantal vrienden dat mee gaat. In welke landen vind je nu de meeste luxe vakantiehuizen waar je een geweldige tijd met vrienden kunt hebben?

Côte d’Azur, Frankrijk

De Côte d’Azur ligt in het zuiden van Frankrijk en hier kun je in alle rust genieten van het lekkere weer en de prachtige natuur. Deze streek staat bekend om zijn mooie stranden, prachtige natuur, pittoreske dorpjes en… Luxe! Steden als Monaco en Saint-Tropez worden jaarlijks bezocht door vele miljonairs van over de hele wereld. Felgekleurde sportbolides en peperdure jachten zijn hier onderdeel van het straatbeeld. Je hoeft echter niet een dure villa in bezit te hebben om te genieten van al dit moois. Het huren van luxe vakantiehuizen Zuid-Frankrijk is ook een mogelijkheid. Waan jezelf in luxe tijdens een geweldig ontspannen vakantie in deze streek!

luxe vakantiehuizen 4

Costa del Sol, Spanje

Een andere streek die bekend staat om zijn luxe is de Costa del Sol. Aan deze kust, in het zuiden van Spanje, schijnt het hele jaar door de zon. Zo kun je hier ontsnappen aan de winter maar ook een heerlijke zomervakantie met vrienden doorbrengen. Het is niet voor niets dat acteurs Sean Connery en Antonio Banderas hier een huis hebben. Vele beroemdheden, waaronder professionele voetballers trekken elk jaar naar deze prachtige streek. Met name Marbella is populair!

luxe vakantiehuizen 2

Santorini, Griekenland

Het eiland Santorini ken je vast wel uit de reistijdschriften. De prachtige wit-blauwe huisjes met uitzicht op de azuurblauwe Egeïsche zee. Dit vulkanische eiland staat vooral bekend om zijn unieke zonsondergang. Mede hierdoor trekken jaarlijks vele welvarende mensen naar dit eiland om even heerlijk tot rust te komen. Luxe vakantiehuizen zijn er in overvloed op dit prachtige eiland. De meeste zijn voorzien van een privé zwembad en liggen aan het strand.

luxe vakantiehuizen

Heb jij weleens een luxe vakantiehuis gehuurd met vrienden? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Reageren