Kindvriendelijk op reis in eigen land

Wanneer je kleine kinderen hebt, zit je er waarschijnlijk niet op te wachten om naar een of andere bestemming ver weg te gaan voor je vakantie. Met ene huilend kind in een vliegtuig is al een drama, laat staan als je het zelf in een afgesloten auto tot aan Zuid-Frankrijk moet horen. Gelukkig worden de zomers in Nederland steeds warmer en langer, en zijn er ook genoeg erg leuke vakantieparken in Nederland te vinden! Bijvoorbeeld in het Limburgse Roggel, waar je Recreatiepark De Leistert tegenkomt. Laten we alvast verklappen: De Leistert maakt haar naam als recreatiepark meer dan waar. En dan zijn de accommodaties ook nog eens fantastisch!

Op de camping of luxe overnachten

Op het gebied van die accommodaties valt dan ook van alles te kiezen. Ten eerste: verblijven jij en je gezin liever op de camping of in een luxueus huisje? Beiden kan. Op de camping biedt De Leistert verschillende typen overnachtingsplekken aan. Van 2-persoons glamping mogelijkheden tot hutjes, lodges en luxe tenten. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen je eigen tent, caravan of vouwwagen mee te nemen. Zit jij liever in een stevig huisje? Kies dan een van de luxe bungalows die op het bungalowpark te vinden zijn. Van de authentieke boerderijlook tot een modern geometrisch huis: je vindt ze in alle soorten en maten. Allen zijn ze van alle gemakken voorzien en heel luxe.

Wat doen we vandaag?

In wat voor accommodatie je ook overnacht, zeker is dat er genoeg te beleven valt op Recreatiepark De Leistert. Dat begint al bij het subtropisch zwemparadijs. Een enorme publiekstrekker met verschillende glijbanen, een zwembadbar en peuterbad. Liever buiten zwemmen? Dat kan ook, bij de recreatieplas met strand en ligweide. Verder vind je verspreid over het terrein speeltuinen in verschillende soorten en maten, velden voor diverse sporten en eettentjes voor de snelle of juist uitgebreide hap. Ook kun je bowlen, crossen, klussen, golfen, je kinderen onderbrengen in de indoor speeljungle of ze laten vermaken door het recreatieteam. Je hoeft het terrein van dit toppark werkelijk niet af! Jouw kinderen zullen zich prima vermaken, en dat betekent dat jij ook zal genieten.

Boeken maar

Na het lezen van deze blog is het tijd om zelf een kijkje te nemen op de website van Recreatiepark de Leistert. Zo ontdek je de vele mogelijkheden en krijg je alvast een impressie van wat het park te bieden heeft. Wacht niet te lang met het plaatsen van een boeking, want het park is erg populair. Heb je nog vragen of wil je gewoon meer informatie ontvangen over Recreatiepark de Leistert? Neem dan contact op met de medewerkers van het bedrijf en je wordt verder geholpen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van het park.

Reageren