Karpathos, het rustigste eiland van Griekenland

Descartes deed de volgende uitspraak: “Als ik nergens meer zeker van kan zijn, dan kan ik in ieder geval nog terugvallen op mijzelf.” Dat was precies wat ik voelde toen mijn relatie afgelopen jaar uitging. Ik had alleen mezelf nog en dus besloot ik daar tijd en aandacht aan te geven. Het eerste wat ik daarom deed nadat mijn relatie uitging, was een vakantie boeken naar Griekenland.

De rust en stilte van Karpathos

Rust en vriendelijkheid in Griekenland vind je vooral op Karpathos. Het is geen bekend eiland in Griekenland, maar wel de plek om tot rust te komen. Dit had ik nodig om zaken op een rijtje te zetten voor mezelf, maar ik wilde vooral ook genieten van al het moois op dit Griekse eiland.

Wandelen, zwemmen, snorkelen en zonnen

Ik ben sowieso een fervent wandelaar en dat is iets dat je op Karpathos uitstekend kunt doen. Een baai of stuk strand helemaal voor jezelf? Op Karpathos kan dit allemaal! Verder heb ik op dit Griekse eiland ook ontzettend lekker gegeten en volop gesnorkeld. Uiteraard nam ik regelmatig mijn handdoekje mee om lekker in de zon te liggen. Grote discotheken of andere happenings vind je niet op Karpathos, dus is dit de plek voor ultieme ontspanning.

Vliegen naar Karpathos

Heb jij ook behoefte aan een vakantie naar Karpathos? Dan vlieg je met Transavia in ongeveer 4 uur naar Karpathos. Ik weet zeker dat ook jij een fantastische vakantie tegemoet gaat, ook al is het doel van je vakantie wellicht anders dan die van mij. Ondanks de rust en stilte op dit Griekse eiland, zijn er genoeg uitstapjes te maken die je vakantie erg plezierig maken!

 

Reageren