Is een single reis iets voor jou?

Misschien heb je er wel eens van gehoord: single reizen. Dit zijn groepsreizen die speciaal bedoeld zijn voor vrijgezellen. In de afgelopen jaren is er een gigantische stijging te zien in het aantal mannen en vrouwen die op single reizen gaan. Toch zijn er nog veel mensen die  niet op de hoogte zijn van het bestaan van dit type vakantie. Daarom hebben wij een aantal dingen samengevat zodat jij helemaal klaar bent om mee te doen met de single reizen van FOX.

Wie gaan er op single reis?

Er bestaat het idee dat alleen wanhopige mensen op single reizen gaan om een relatie te vinden, maar niets is minder waar. Vaak worden dit soort ideeën geopperd door mensen die nooit op dit soort vakanties zijn geweest of zich hierin hebben verdiept.

Een single reis is in essentie een avontuur op een verre bestemming die je beleeft samen met een groep gelijkgezinden. Hierbij draait het om plezier, belevingen en natuurlijk heel veel leuke vriendschappen.

Een onvergetelijke avontuur met FOX reizen

De mensen die op single reizen van FOX gaan, gaan er met hetzelfde gevoel in.

Het is spannend, heel erg nieuw maar vooral een leuke uitdaging. Wat de single reizen van FOX zo bijzonder maken in vergelijking met andere single reizen, is dat er hier extra de nadruk wordt gelegd op locatie. Waar anderen op een camping op Texel gaan zitten biedt FOX verre reizen de optie om echt bijzondere bestemmingen te bezoeken. Verwonder je over de Big Five tijdens je bezoek aan Zuid-Afrika, of laat de zomer tot je komen op de bounty stranden van Indonesië. Waar je ook voor kiest één ding weet je zeker: Het zal een onvergetelijk avontuur worden dat je deelt met een hele leuke en gezellige groep.

big five spotten zuid afrika

Ontmoet nieuwe vrienden en ontdek nieuwe plekken

Het doel van een single reis is niet om alleen maar bezig te zijn met daten en relaties. Het gaat er juist om om nieuwe plekken te ontdekken in een grote gezellige groep. Mensen die een relatie hebben kunnen samen op vakantie gaan, maar wanneer je single bent kan je dit plezier niet delen. En laten we wel zijn: de leukste vakantiemomenten zijn de momenten die je deelt met anderen.

De single reizen van FOX geven jou de mogelijkheid om exact dit te doen met mensen die precies hetzelfde willen. Het is dan ook niet gek dat veel mensen het nog jaren lang hebben over hun single reis.

Het voordeel van single reizen

Het grote voordeel van single reizen is toch wel het gemak. Door een single reis te boeken bij een grote en bekende instantie weet je zeker dat je een mooie grote reisgroep krijgt. Daarnaast weet je bij de single reizen van FOX ook zeker dat de voorzieningen uitstekend geregeld zullen zijn.

Tijdens een single reis word je natuurlijk niet aan je lot overgelaten. De gehele vakantie wordt gedaan onder begeleiding van een ervaren en leuke gids, die echt heel veel weet over jouw vakantiegebied.

Daarnaast krijg je vaak tijdens single reizen de keuze of je wilt slapen op een privé kamer, of op een kamer op indeling. Dit laatste is meestal een tweepersoonskamer die je deelt met iemand die door de organisatie wordt uitgekozen gebaseerd op hetzelfde geslacht en ongeveer dezelfde leeftijd.

Reageren