Inspiratie voor een onvergetelijke groepsvakantie met je vrienden!

Ga jij binnenkort met een grote groep vrienden op vakantie? Niets is zo gezellig als er even tussenuit gaan met fijne mensen om je heen. Een weekendje strand, een midweek in het bos of een stedentrip: het is allemaal gezelliger met een groep vrienden. Als je nog op zoek bent naar een toffe locatie, zoek dan eens op: “Vakantiehuis 17 personen”. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om een aantal activiteiten te ondernemen op vakantie. Hieronder vind je een heleboel inspiratie voor een onvergetelijke vakantie met je vrienden!

Fanatieke groepsspellen

Als je met een hele groep vrienden bent is het doen van een groepsspel een leuke activiteit om te ondernemen. Neem zelf een spel mee of boek een groepsspel activiteit ter plekke. Als je veel wilt kunnen lachen, is het spel twister een leuk idee. Ben je met een grote groep? Ga dan voor de mega twister variant. Het is ook mogelijk om dit spel te huren bij een feestwinkel bijvoorbeeld. Houd je meer van spannende spellen? Dan zou je bijvoorbeeld ‘Wie is de Mol’ kunnen spelen met de vriendengroep. Je kunt dit spel ook via verschillende bedrijven aanschaffen en spelen. En zo kun je nog veel meer verschillende spellen bedenken om te doen op vakantie!

Sporten voor actieve vriendengroepen

Is jullie vriendengroep erg actief en houdt iedereen van sporten? Dan kun je ervoor kiezen om een dagje te gaan sporten. Als je aan het strand verblijft is het natuurlijk erg leuk om te gaan beachvolleyballen. Of neem surfles met z’n allen en geniet van de golven in de zee. Ook voetbal en mountainbiken kunnen leuke sporten zijn om met een hele groep te doen. Er zijn genoeg leuke activiteiten te verzinnen voor als je met een sportieve groep vrienden op vakantie gaat!

Organiseer een BBQ!

Organiseer een BBQ!

Als je in lente of zomer met je vrienden op vakantie gaat, kan een barbecue natuurlijk niet ontbreken! De meeste vakantiehuizen voor grotere groepen zijn uitgerust met een barbecue. Haal een vleespakket of huur een chefkok in voor het verzorgen van de barbecue. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de barbecue met z’n allen voor te bereiden. Laat iedereen zijn favoriete hapjes maken of vlees bereiden en zo zit er voor iedereen wel wat lekkers bij. Zeker weten dat je een onvergetelijke avond hebt!

Doe iets creatiefs

Heb je een creatieve vriendengroep? Dan is het een leuk idee om ook wat creatieve activiteiten uit te voeren als je op vakantie gaat met je vrienden. Doe bijvoorbeeld een schilderworkshop, waarbij je de omgeving schildert of een van je vrienden! Of meld je vriendengroep aan voor een workshop pottenbakken, die je daarna kunt beschilderen. Bij beide activiteiten kun je het eindresultaat mee naar huis nemen en zo heb je voor altijd een mooi aandenken aan de vakantie met je vrienden. Wil je je vrienden graag uit hun comfortzone halen? Dan zou een leuke creatieve activiteit het opnemen van een muziek single kunnen zijn. Ook dit kun je bij verschillende muziekstudio’s boeken en is erg leuk en tegelijkertijd ook een beetje spannend om te doen. Maar wat is er nou leuker dan een nummer opnemen met je vrienden, die je later altijd weer terug kunt luisteren? Dit is zeker ook een originele activiteit om te overwegen!

Met al deze inspiratie wordt het een stuk makkelijker om een vrienden vakantie te plannen. Kies een aantal leuke activiteiten die passen bij jouw vriendengroep. Zo beleven jullie een onvergetelijke vakantie met zijn allen!

Reageren