Ik ben op reis en ik neem mee, een stevige koffer!

Vertrek je op reis en heb je een heleboel bagage dat vast en zeker mee moet naar je bestemming? Dan heb je een goede koffer nodig, die je in alle omstandigheden tevreden kan stellen. Wij helpen je bij het vinden van een goede koffer!

Let op de wieltjes

Wat vooral belangrijk is bij een koffer, zijn de wieltjes. Een koffer dragen over een lange afstand is geen optie, dus goede wieltjes zijn van groot belang. Let erop dat deze stabiel zijn en van een goede kwaliteit. Want als deze afslijten, is het gedaan met het rollen van je koffer. Zorg dat je een koffer koopt waarbij de wieltjes ver genoeg uit elkaar staan, om te vermijden dat je koffer kantelt op moeilijkere ondergrond.

Stevigheid en ruimte

Hou ook in de gaten dat je koffer stevig is: een harde koffer is zeker een aanrader, want die kan tegen een stootje. Zeker handig voor op het vliegtuig! Daarnaast moet je ook bekijken hoeveel ruimte je nodig hebt. Maar hou er zeker rekening mee dat grotere koffers al snel 4 à 5 kilogram wegen. Vooral voor een vliegreis moet je in de gaten houden hoeveel gewicht je hebt. Hoe zwaarder de koffer, hoe minder je kan meenemen!

Verschillende kleuren: handig om je koffer snel te vinden

Tegenwoordig zijn koffers te verkrijgen in alle kleuren, maar toch kiezen de meeste mensen voor een zwarte, grijze, bruine of donkerblauwe koffer. Een felle kleur kan nochtans voordeel bieden. Wanneer je een felle koffer hebt, vind je hem gemakkelijker terug als hij bijvoorbeeld van op het vliegtuig komt.

Aangeraden merken

De meest aangeraden merken van koffers zijn Samsonite, Delsey, Titan en Travelite. De wieltjes bij de Delsey koffer rollen zeer goed en hebben fijnere handvatten. Ik heb laatst een Cowboysbag tas gekocht op Stoerebags.nl. Deze is ook erg fijn in gebruik.

Reageren