Hippe weekendtassen: 6 voorbeelden

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk wel een beetje stoere spullen bij je hebben. Tenslotte wil je graag dat je er zo goed mogelijk uitziet als je ergens anders bent. Je denkt aan hippe kleren, stoere schoenen, je gaat naar de kapper… Maar heb je er al eens aan gedacht dat je misschien toe bent aan een nieuwe weekendtas? Een van de eerste dingen die mensen zien is je reisbagage. Wil jij een beetje goed voor de dag komen, dan is het niet zo handig om een weekendtas uit het jaar nul mee te nemen. Hier vind je 6 voorbeelden van hippe weekendtassen uit de collectie van Urbanbozz.com, waar jij je als youngster niet voor hoeft te schamen!

1.      Nashville black

Deze hippe weekendtas is gemaakt van vintage leer. Geen twee tassen zijn exact hetzelfde! De stoere tassen zijn perfect voor een weekend weg, maar als je met weinig bagage reist kun je ook een flinke vakantie aan. Een groot gewatteerd laptop-vak maakt deze tas ook geschikt als je voor je werk op reis bent.

weekendtas vintage leer

2. Chicago

Ben jij gek op Italiaanse, stijlvolle kleding en schoenen? Dan kun je natuurlijk niet op reis gaan zonder een passende Italiaanse weekendtas. Weekendtas Chicago is dan precies wat je nodig hebt. Deze ruime tas is gemaakt van zacht Italiaans leer en heeft verrassend veel ruimte. De details en prachtige afwerking maken deze tas ideaal voor de echte trendsetter.

Weekendtas italiaans leer

3. Sergeant Medical

Vintage is helemaal hip. En met deze tas ben jij dat zeker! Deze weekendtas werd gebaseerd op de grote tas die dokters vroeger meedroegen. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. De Sergeant Medical is gemaakt van zacht nubuck-leer, wat een verouderde look heeft. Het meest bijzondere van deze tas is wel dat hij steeds mooier wordt naarmate hij ouder wordt.

weekendtas nubuck leer

4. Authentic Black

De ene weekendtas is de andere niet. Zo heb je een ‘gewone’ tas, een backpack, een trolley… Of de Authentic Black! Deze tas is multifunctioneel en kan gebruikt worden als alles. Er zit een handige band aan om over de schouder gedragen te worden, maar je kunt hem ook gebruiken als backpack. En als je het handvat uitschuift, heb je een handige trolley.

multifunctionele weekendtas

5. Somerville

Duffelbags zijn helemaal terug van weggeweest. Deze tas heeft een typische ronde vorm en is gemakkelijk en comfortabel om te dragen. Somerville heeft niet alleen een handige schouderband, maar ook een speciale bevestiging voor op de motor. De tas is zo gemaakt dat hij bij het ouder worden alleen maar een mooiere, vintage look krijgt.

duffelbags weekendtas

6. Strike

Strike is een opvallende weekendtas met een jaren ’70 model. Wil je graag opvallen op een stoere manier, dan is dit jouw tas. Niet alleen de look is opvallend: de tas is ook bijzonder robuust. Hij is gemaakt voor een lang leven en is zeker bestand tegen een stootje! Deze weekendtas past absoluut bij een sportieve stijl!

Weekendtas jaren 70

Natuurlijk zijn er weekendtassen in alle soorten en maten. Maar als jij op vakantie gaat, of je gaat een weekendje weg, dan wil je er gewoon goed uitzien. Je weekendtas fungeert als je visitekaartje. Kom je aan met een slordige, saaie of ronduit lelijke tas, dan is dat het eerste wat mensen opvalt. Let jij op je stijl en wil je er graag goed uitzien? Dan kies je een van deze stoere en hippe weekendtassen om mee te nemen op reis!

Reageren