Het ideale kerstpakket voor een echte reiziger

Het duurt nog even, maar de kerst komt zo langzaamaan steeds dichterbij. Het is dan ook nooit te vroeg om vast over de kerstpakketten na te gaan denken. Want wat voor kerstpakket geef je nu aan de echte reiziger? De leukste, meest unieke kerstpakketten vind je hier.

  1. Een dashboard camera

Wanneer iemand veel op pad is, willen ze nog wel eens iets meemaken op de weg. Door een moderne Dashcam cadeau te doen kunnen ze nu ook alle avonturen op de weg delen. De Dashcam slaat opnames op zodra er beweging plaatsvindt, en alle opnames zijn terug te kijken. Ook erg tof wanneer er een roadtrip op de planning staat – ideaal voor een mooie timelapse.

  1. Een reisverzekering

Het klinkt misschien wat onpersoonlijk, maar grote kans dat jij jouw werknemers blij kunt maken met een reisverzekering. Want wie op reis gaat, wilt natuurlijk graag goed verzekert zijn. Om het wat persoonlijker te maken zou je er bijvoorbeeld een leuke tegoedbon bij kunnen doen van een reiswinkel.

  1. Een ‘goed voorbereid op reis’ pakket

Alle vakantieliefhebbers hebben wat voorbereiding nodig voordat zij daadwerkelijk op reis kunnen gaan. Stel een tof pakket samen met allerlei items die zij kunnen gebruiken. Zeker de wintersportliefhebbers kunnen hier veel baat bij hebben!

  1. Een EHBO koffer

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en dat weet de doorgewinterde reiziger maar al te goed. Het ene moment ben je lekker actief aan het hiken, het andere moment liggen heel je knieën open nadat je ze tegen de rotsen geschaafd hebt. Een EHBO koffer kan dus altijd van pas komen.

  1. Een fotoboek

Iedere fervente reiziger legt zijn avonturen natuurlijk graag vast. Een uniek fotoboek kan hierbij helpen. Op deze manier kunnen de reizen met kleurrijke foto’s vastgelegd worden, en kunnen deze later natuurlijk met iedereen gedeeld worden.

  1. Een dagboek

In het thema van ‘reizen vastleggen’ is een dagboek ook geen onaangenaam cadeau. Een mooi, gepersonaliseerd dagboek met pen en andere leuke items om het dagboek wat creatief vorm te geven. Hier kan de reiziger alle avonturen op leuke, creatieve manier bijhouden.

  1. Een camera

Nu hoef je natuurlijk geen honderden euro’s uit te geven aan de nieuwste Sony camera – er zijn tal van leuke camera gadgets op de markt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fototoestel dat ouderwetse snapshots maakt? Super leuk om mee op reis te nemen! Is het budget wat lager? Denk dan aan camera accessoires zoals bijvoorbeeld een selfiestick.

Reageren