Goedkope vliegtickets scoren? Gebruik de Jaarlijkse Vluchtstudie van momondo!

Houd je van reizen? Dan is het niet alleen een sport om de leukste bestemmingen te vinden, maar ook om goedkope vliegtickets te scoren. Dat is alleen niet altijd eenvoudig, zeker niet wanneer je bijvoorbeeld alleen in het hoogseizoen in de gelegenheid bent om te reizen. Hoe kun je nu het beste goedkope vluchten vinden? Dan is de Jaarlijkse Vluchtstudie van momondo misschien een uitkomst voor jou.

Onderzoek naar de goedkoopste vluchten

Momondo publiceerde de Jaarlijkse Vluchtstudie, een handige pagina waarop je kunt ontdekken wanneer welke vluchten het voordeligst zijn. Een van de zaken waarnaar gekeken wordt, is de bestemmingen. Een aantal bestemmingen zijn namelijk voordeliger dan andere bestemmingen. Wij hebben er een paar op een rij gezet die naar voren kwamen uit het onderzoek naar goedkope vliegtickets.

Goedkope bestemmingen

Wil je eens een bestemming ontdekken waar je echt voordelig naartoe kunt vliegen? Dan is een van de onderstaande opties misschien wel iets voor jou:

1. Londen

Een plaats die je misschien niet verwacht in het lijstje. Toch kun je naar Londen heel voordelige vluchten boeken. In deze hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk valt van alles te zien. Natuurlijk moet je een ritje maken in het beroemde London Eye. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de Thames en over het oude centrum van de stad. Ook de Big Ben en de Tower Bridge zijn wereldberoemde trekpleisters die je een keer in je leven gezien moet hebben. En wat dacht je van een bezoek aan het Parlementspaleis?

Goedkoopste maand om te vliegen? September
Beste dag van de week om te vliegen? Dinsdag
Goedkoopste tijd om te boeken? 60 dagen voor vertrek
Goedkoopste luchtvaartmaatschappij? Ryanair

Onderzoek naar de goedkoopste vluchten

2. Praag

Praag is een opkomende stad als het om stedentrips gaat. Het historische centrum van de stad heeft veel te bieden. De Karelsbrug is een fotogenieke plaats die je zeker niet over mag slaan. Maar ook het Oude Stadsplein en natuurlijk de Praagse Burcht zijn highlights die je niet over mag slaan. Wist je dat de Praagse Burcht de grootste burcht ter wereld is met een oppervlakte van maar liefst 7 hectare?

Goedkoopste maand om te vliegen? Januari
Beste dag van de week om te vliegen? Maandag
Goedkoopste tijd om te boeken? 60 dagen voor vertrek
Goedkoopste luchtvaartmaatschappij? Ryanair

3. Milaan

Een voordelige trip naar Italië? Bezoek dan Milaan. Ook voor deze stad kun je namelijk goedkope vliegtickets vinden. De stad is vooral bekend geworden door de bijzondere kathedraal die je er vindt. Maar er is meer te zien, zoals Castello Sforzesco, een oud kasteel met een prachtige fontein en een bijzondere collectie schilderijen. Je vindt hier onder meer kunst van Leonardo DaVinci. Milaan zal je niet snel vervelen en bovendien kun je hier ook rekenen op de Italiaanse cultuur en de overheerlijke keuken van Italië!

Goedkoopste maand om te vliegen? Januari
Beste dag van de week om te vliegen? Dinsdag
Goedkoopste tijd om te boeken? 60 dagen voor vertrek
Goedkoopste luchtvaartmaatschappij? Iberia

4. Kopenhagen

Hoewel deze Deense stad op zichzelf misschien geen voordelige bestemming is, omdat het leven er ‘duurder’ is dan in Nederland en België, kun je er wel goedkope vliegtickets voor vinden. Deze stad heeft schitterende oude panden, vooral de oude haven ‘Nyhavn’ is beroemd geworden door de gekleurde huisjes. En natuurlijk moet je ook even bij de Kleine Zeemeermin gaan kijken. Haar beeld zit al vele jaren aan het begin van de haven.

Goedkoopste maand om te vliegen? Februari
Beste dag van de week om te vliegen? Donderdag
Goedkoopste tijd om te boeken? 60 dagen voor vertrek
Goedkoopste luchtvaartmaatschappij? Ryanair

Reageren