Gastblogger worden

Heb jij toffe reisjes gemaakt in Europa? Of heb je een backpack verhaal dat we niet mogen missen? Neem dan contact met ons op, zodat we jou samen met al jouw reisverhalen en tips kunnen toevoegen aan ons clubje met reisfanaten.

What’s in it for you?

Alhoewel het delen van jouw reisverhalen en tips geheel vrijwillig is, willen we je hier wel wat voor terug geven.

Allereerst bieden we je een podium met duizenden bezoekers per maand waar jij jouw eigen reisverhalen kan delen en kan ervaren hoe leuk het is om een reisverhalen en artikelen te schrijven. Je krijgt een eigen profiel op Ikbenopreis.nl met daarin de nodige profielinformatie waaronder een link naar jouw eigen blog of website geplaatst kan worden. Dit profiel komt onder elk reisverhaal te staan dat je plaatst en zal ook op de overzichtspagina met reisfanaten geplaatst worden. Je hebt ook kans om vertoond te worden op de homepage zodra je met enige regelmaat reisverhalen publiceert.

Naast dit podium krijgen onze vaste reisfanaten zo nu en dan producten toegestuurd om te reviewen. Vaste reisfanaten worden af en toe ook op pad gestuurd om een hotel of service te reviewen en hebben zelfs de kans om uitgekozen te worden om een persreis te maken. Hoe vet is dat!

Voorwaarden

We stellen uiteraard wel wat voorwaarden aan jouw deelname aan Ikbenopreis.nl.
– Zo moeten artikelen origineel zijn en geen kopieën van andermans werk;
– Eigen beeldmateriaal stellen we ook zeer op prijs, omdat dat verhaal juist persoonlijk maakt en dat is waar onze lezers naar op zoek zijn;
– Jouw reisverhaal moet uiteraard ook geen reclamepraatje worden, want daar bieden we immers advertorials voor aan;
– Ten slotte zijn er nog wat eisen die we stellen aan artikelen, zoals een goede spelling, interpunctie en leesbaarheid. Daarom adviseren we altijd om gebruik te maken van kopjes en alinea’s om de leesbaarheid te bevorderen.

Deel jouw reisverhalen!

Lijk het je wat? Stuur dan een bericht naar info@ikbenopreis.nl. Aangezien we onze bloggers graag goed willen leren kennen, vragen we je om wat extra informatie mee te sturen;
– Heb je ervaring met het schrijven van reisverhalen en/of andere artikelen?
– Welke continenten en landen heb je al bezocht?
– Over welke continenten en landen zou je graag willen schrijven?
– Hoe vaak zou je jouw reisverhalen op Ikbenopreis.nl willen delen?

We ontvangen je bericht graag, zodat jouw eerste reisverhaal zo snel mogelijk gepubliceerd kan worden op Ikbenopreis.nl!