Een origineel bedrijfsuitje? Ga eens op voetbalreis!

Een escape room, een hapje eten, teambuilding oefeningen… het is allemaal zo standaard. Ben jij op zoek naar een origineel bedrijfsuitje voor jouw team? Een geweldige incentive waarmee jij de klant of je eigen werknemer(s) verstelt van laat staan? Boek dan een voetbalreis naar èèn van de vijf grootste competities van Europa!

Volledig verzorgd bedrijfsuitje naar Europese steden

Vele Nederlanders hebben het bezoeken van een Europese voetbalwedstrijd nog op hun bucketlist staan. Wat niet iedereen weet is dat het bezoeken van zo’n wedstrijd uitstekend te combineren is met een bedrijfsuitje. Veel van de Europese topclubs spelen in prachtige Europese wereldstad als Rome, Londen of Madrid. Dé ultieme bestemming voor een bedrijfsuitje natuurlijk!

Stel je voor…

Op vrijdagochtend vliegen jij en je collega’s naar Rome. Na de incheck van het hotel gaan jullie het terras op voor een heerlijke Italiaanse lunch. Het middagprogramma bestaat uit het bezoeken van het prachtige historische centrum van Rome. De stad ademt cultuur en kent bijna te veel bijzondere bezienswaardigheden om in een weekend te bezoeken.

Op zaterdag zijn jullie getuige van een wedstrijd van de Europese voetbalclub AS Roma in het prachtige Olympische stadion van Rome. Ook voor niet voetballiefhebbers een unieke belevenis! 

Op de zondag is er nog tijd om een bezoek te brengen aan het Vaticaan en wat souvenirs te kopen voor het thuisfront. Je zult zien dat een dergelijk bedrijfsuitje ook voor collega’s die wat minder met voetbal hebben een geweldige ervaring is.

Liever wat dichter bij huis?

Ook dichter bij huis worden topwedstrijden gespeeld. De Duitse Bundesliga geldt al jaren als een van de sterkste competities van de wereld. Clubs als Bayern München en Borussia Dortmund doen het ook elk jaar weer goed in de Champions League. Gezellig met zijn allen in een touringcar richting Duitsland voor een bezoek aan een Duitse voetbalclub. 

De sfeer in en rondom het stadion van Duitse voetbalclubs is zeer gemoedelijk en de stadions zitten wekelijks vol. Net over de Nederlandse grens spelen een aantal Bundesliga clubs, waardoor het heel eenvoudig is om eens een wedstrijd te bezoeken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan clubs als Werder Bremen of Fortuna Düsseldorf. Steden als Bremen en Düsseldorf zijn los van de voetbalwedstrijd ook zeker het bezoeken waard is. 

Hospitality tickets

Wil jij nét dat beetje extra’s tijdens je bedrijfsuitje, dan is het bezoeken van een voetbalwedstrijd met hospitality seats zeker een aanrader. Je bekijkt de wedstrijd vanaf de mooiste plaatsen in het stadion en geniet daarnaast van luxe in de vorm van een hapje en een drankje of wellicht een compleet drie gangen diner vooraf.

Ben jij op zoek naar dat bedrijfsuitje waarover nog lang nagesproken wordt bij het koffiemachine? De medewerkers van VoetbalreizenXL denken graag met je mee om het bedrijfsuitje onvergetelijk te maken. Als ervaringsdeskundigen informeren en adviseren ze je graag over de mogelijkheden.

Reageren