Een natuurrijke en actieve vakantie in Indonesië

Wil je graag een unieke vakantie beleven in het buitenland? Overweeg dan eens om naar Indonesië op vakantie te gaan. Dit land bestaat uit meer dan 17.000 eilanden en staat bekend om de duizenden rijstvelden die er te vinden zijn. Toch mogen ook de talloze witte en zwarte stranden niet vergeten worden.

Een afwisselende reis200329284-001

Als je een vakantie naar Indonesië hebt geboekt, zul je erachter komen dat je vakantie erg afwisselend zal zijn. Er is namelijk ontzettend veel te beleven in dit veelzijdige land. Zo kun je bijvoorbeeld een trip maken door de bergen, maar je kunt ook de keuze maken om het regenwoud in te trekken. Je kunt daar oog in oog komen te staan met apen, papegaaien en pythons. Uiteraard moet je daar wel een beetje tegen kunnen.

Indonesië is bij uitstek het land waar ook goed gedoken kan worden. De onderwaterwereld van Indonesië zit namelijk vol verrassingen en het is zonde om dat aan je voorbij te laten gaan. Als je de mogelijkheid hebt, is het een aanrader om eens een paar dagen door te brengen op Bali. De echte cultuurliefhebber zal zich kostelijk kunnen vermaken in Borobudur, een boeddhistische tempel die je midden op Java kunt vinden.

Voordelig op vakantie naar Indonesië

Hoewel een vakantie naar Indonesië misschien erg duur lijkt, is dit juist totaal niet het geval. Het leven in Indonesië is relatief goedkoop, zodat je voor een compleet verzorgde rondreis zo’n 1.000 euro kwijt bent. Als je zelf je vakantie organiseert, ben je misschien nog wel goedkoper uit. Genoeg reden dus om dit land eens te gaan ontdekken.

Boek voordelige vliegtickets via een vergelijkingswebsite en geef jezelf een ervaring cadeau die jij je hele leven met je mee zal dragen.

Reageren