Dit zijn de beste zonbestemmingen voor de maand april

Kan jij al in april op zoek naar de zon en aangename temperaturen? In die tijd kan je in het uiterste zuiden van Europa al genieten van een aangenaam verpozen aan strand en zee. Maar als jij op zoek bent naar hoge temperaturen, zal je iets verder moeten vliegen.

zonbestemmingen april cyprus

1. Cyprus

Op iets meer dan vier uur vliegen van Amsterdam ligt het eiland van Aphrodite, de Griekse godin van de liefde. Ook in april regent het vrijwel nooit op Cyprus, dat ten zuiden van Turkije ligt. In deze periode is de temperatuur overdag in het algemeen boven de 20 graden. Ideaal als je bijvoorbeeld het eiland wil gaan verkennen, maar aan het strand wellicht nog een tikje te fris.

zonbestemmingen april egypte

2. Egypte

Aan de kust van Egypte is het in april beslist niet koel. De temperaturen liggen overdag rond de 30 graden en het zeewater is aangenaam warm. Regen valt er ook in deze maand nauwelijks te verwachten. Een all inclusive in Egypte is een voordelige manier om vroeg in het jaar al van de zon te genieten. Ontspanning is er voldoende te vinden. En natuurlijk heeft de eeuwenoude beschaving in dit land een groot aantal bezienswaardigheden achter gelaten. Een vakantie in Egypte in april is beslist de moeite waard.

zonbestemmingen april senegal

3. Senegal

Senegal wordt steeds populairder onder Nederlandse vakantiegangers en dat hoeft geen verbazing te wekken. Het Afrikaanse land ligt op slechts 5 1/2 uur vliegen van Nederland maar dan kom je meteen in een andere wereld terecht. Hier zijn de stranden parelwit en doen denken aan tropische eilanden. Als je helemaal wilt bijkomen, is een resort langs het strand een ideale optie. Maar het land heeft ook die bijzondere sfeer van Afrika en de wildernis die zo onbeschrijflijk mooi kan zijn. Temperaturen liggen hier in april boven de 25 graden.

zonbestemmingen april jamaica

4. Jamaica

Je moet er een tijdje voor in het vliegtuig willen zitten, maar daar krijg je dan wel wat voor terug. Op Jamaica is het gemiddeld 29 graden overdag en hoef je geen regen te verwachten. Het zeewater is ook lekker warm en zeker boven de 25 graden. Hier kun je heerlijk relaxen aan het strand en de druilerige aprildagen in Nederland ontlopen. Maar Jamaica heeft ook een mooie natuur te bieden. Je kunt in de natuurreservaten genieten van mysterieuze grotten, schitterende watervallen en ongelooflijk mooie flora en fauna. Een belevenis om nooit te vergeten.

zonbestemmingen april curacao

5. Curaçao

In april kun je op Curaçao verzekerd zijn van zomerse temperaturen boven de 33 graden. Het eiland is natuurlijk door zijn verbondenheid met ons land een bijzondere bestemmingen en heeft voor een zonvakantie in april alles in huis wat je mag verwachten. De bezienswaardigheden vind je hier niet alleen op het land, maar ook voor een belangrijk deel onder water. Op Curaçao kun je (leren) duiken en een blik werpen op de prachtige wereld die zich dicht bij de kust bevindt. Natuurlijk mag je een bezoek aan de grotten ook niet overslaan. Bon bini op Curaçao.

Reageren