De vriendelijke en zonnige Canarische Eilanden

Als je geniet van lieve en vriendelijke mensen om je heen, dan zijn de Canarische Eilanden een perfecte plek om je vakantie door te brengen. Bovendien schijnt hier ruim 200 dagen per jaar de zon. Aan zonnige dagen zal het je hier dan ook niet ontbreken. Ik heb er met veel plezier mijn vakantie doorgebracht.

Tropisch klimaat

Iets dat direct opvalt als je aankomt op de Canarische Eilanden, is het tropische klimaat. Dit vind je onder andere terug in het fruit, waaronder bijvoorbeeld ananas, watermeloen, vijgen en papaja’s. Dat betekent dat je vakantie altijd wordt ingekleurd door tropische sferen. Hoe prettig is dat?

Een toer met een jeep

Aangezien ik er wel van hou om een beetje rond te toeren, heb ik een jeep gehuurd bij een verhuurder. Dat stelde mij in staat om de Canarische Eilanden op mijn eigen tempo te ontdekken. Ik heb mijn hart opgehaald in de prachtige natuur die er op deze plek te vinden is. Hoewel er veel stranden te vinden zijn, was het juist de ruige natuur die mij enorm aansprak. Dichtbegroeide bossen en vulkanische landschappen typeren de kust en het binnenland van de Canarische Eilanden.

Overwinteren op de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn natuurlijk de perfecte plek om te overwinteren tijdens een koude winter in Nederland. De vele zonuren zullen je winterdepressie als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Zelfs in de winter ligt de gemiddelde temperatuur rond de 20 graden Celsius. Voor mij was het echt genieten afgelopen winter echt genieten!

Wil je deze herfst en/of winter genieten van extra zonuren? Boek dan voordelig en snel een vliegticket via een prijsvergelijker. Hoe eerder je erbij bent, hoe goedkoper je uit bent. Een last minute boeken, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden!

Reageren