De mooiste bestemmingen in Zuid-Amerika

Wil jij op reis naar Zuid-Amerika? Peru, Bolivia, Ecuador, Brazilië, Argentinië, Venezuela of één van de vele andere bestemmingen op dit continent bezoek je natuurlijk niet zonder je fotocamera. Waar je ook reist: het blijft leuk om thuis te komen met een camera vol foto’s, zodat je kunt nagenieten van deze ervaring en deze met je vrienden en familie kunt delen. Maar welke plekken mag je tijdens het rondreizen in Zuid-Amerika zeker niet missen en welke foto’s móét je gemaakt hebben?

zuid-amerika bezienswaardigheden en reistips - ikbenopreis.nl

Bolivia: uitgestrekte zoutvlaktes

De zoutvlaktes van Uyuni in Bolivia zijn al door menigeen gefotografeerd: het is immers een bijzonder gezicht en de vlaktes bieden inspiratie voor het spelen met optisch bedrog. Je reisgenoten poseren vast graag voor een mooie foto, maar ook alleen de vlaktes zijn prachtig om vast te leggen. Een rondreis in Bolivia is zeker een aanrader!

Vakantie Peru tips

Peru: mystieke Incastad in de bergen

Machu Picchu, de stad die eeuwenlang onaangetast is gebleven, biedt een sprookjesachtige omgeving. Als je aankomt bij deze in mist omhulde stad, zul je direct gegrepen worden door dit wonder van de Inca’s. Een mystieke rondreis in Peru is een onvergetelijke ervaring.

Vakantie Argentinie tips

Argentinië: tango en watervallen

In de wijk La Boca van Buenos Aires danst men de tango tussen kleurrijke gebouwen. De échte Argentijnse cultuur proef en zie je hier! Wanneer je voldoende foto’s in de stad hebt gemaakt, is een bezoekje aan de Iguaçu watervallen, die op de grens met Brazilië liggen, absoluut een aanrader.

ecuador bezienswaardigheden en reistips - ikbenopreis.nl

Ecuador: ruige vulkanen torenen boven je uit

Tussen vulkanen als de Cotopaxi en Chimborazo, voel je je als mens maar klein. Deze indrukwekkende natuurverschijnselen zijn bijzonder fotogeniek. Wanneer je door de straten loopt, vallen de kleurrijk geklede indianen je vooral op.

venezuela bezienswaardigheden en reistips - ikbenopreis.nl

Venezuela: wilde dieren en mangrovebossen

Waan je een échte fotograaf van gevaarlijke wilde dieren in Venezuela. Vaar door de wetlands van Los Llanos en ontmoet kaaimannen, piranha’s en anaconda’s, zie de capibara voorbij komen en bezoek de indianen in de Orinoco delta.

Nu je een kleine indruk hebt gekregen van de plekken die je niet mag missen, zullen de reiskriebels vast voelbaar zijn! Ga op stap met een lokale, Engelstalige reisbegeleider en ontdek tijdens je rondreis Zuid-Amerika door de ogen van een local!

Reageren