De leukste plekjes van Maleisië

Er zijn altijd wel een aantal vakanties die ik graag nog eens over zou doen. Een vakantiebestemming waar dat betrekking op heeft is het mooie Maleisië. Het is het land van de jungle, maar ook van de theevelden en de prachtige witte stranden.

De diversiteit maakt van Maleisië een erg mooi land en ik kan het jou daarom van harte aanbevelen als vakantiebestemming. Ik heb een aantal mooie tips verzameld van plekken waar ik geweest ben. Zo krijg je een beetje een idee van dit bijzondere land.
4835033844_6c01bc32a0_z

Een rondreis in West-Maleisië

West-Maleisië is uitstekend geschikt voor diverse soorten vakantievormen. Wanneer je wilt kun je de gehele dag aan het strand liggen, maar het is leuker op om eropuit te trekken. Zo vind je hier de stad Kuala Lumpur. Dit is een stad van uitersten, want je vindt hier prachtige gebouwen, maar ook chaotische en smalle straatjes.

Na mijn bezoek aan deze stad ben ik het Belum regenwoud ingetrokken. Je kunt hier veel unieke flora en fauna bewonderen. Je hebt zelfs de kans dat je in oog komt te staan met wilde olifanten. Deze ervaring heb ik zelf helaas niet meegemaakt, maar de gids gaf tijdens de rondreis wel aan dat het mogelijk was om er eentje tegen te komen.
200207752-001

Cultuur opsnuiven op het eiland Penang

Als cultuur liefhebber kun je prima terecht op het eiland Penang. Je vindt hier veel mystieke tempels en daarnaast is het een plek waar je heerlijk kunt eten.

Wil je het echte gevoel van zon, zee en strand beleven? Breng dan 1 of 2 dagen door op Langkawi. Hier zijn veel brede stranden en hoge palmbomen te vinden.

Een bijzondere vakantie-ervaring

Er is dus genoeg te ondernemen in Maleisië. Laat je daarom net als mij verrassen en je weet zeker dat je weer een unieke vakantie-ervaring mee kunt nemen de toekomst in.

Reageren