De ideale vakantie naar Frankrijk met een baby

Frankrijk is jullie favoriete vakantieland. Al jarenlang genieten jullie een aantal weken in de zomervakantie van het mooie weer en de prachtige natuur in Frankrijk. Maar dit jaar is het anders. Je gezin is uitgebreid met een wolk van een baby en jullie vragen je af of het nog wel mogelijk is om met een baby helemaal af te reizen naar Frankrijk. Denk dan eens na om je vakantie door te brengen op een vakantiepark. Een huisje op een vakantiepark in Frankrijk biedt veel voordelen. In dit artikel een aantal voordelen voor je op een rijtje.

Ontspan en geniet

Op een vakantiepark van Center Parcs verblijf je midden in de natuur met alle voorzieningen bij de hand. Maak een heerlijke wandeling met de kinderwagen, ga lekker spetteren met je baby in het subtropisch zwembad of lees een goed boek op het terras terwijl je kleine een middagslaapje doet. Center Parcs heeft 24 vakantieparken in Frankrijk, Duitsland, België en Nederland. Zowel jong als oud kan er terecht om heerlijk te genieten en te ontspannen in een duurzame, groene omgeving.

In Frankrijk heeft Center Parcs maar liefst 6 vakantieparken. Vanaf Utrecht is het tussen de 400 en 800 km rijden naar een vakantiepark in Frankrijk, afhankelijk van het park wat je kiest. Dit betekent dat het in één dag heel goed aan te rijden is. Zelfs met de nodige tussenstops die je moet maken om je baby te voeden is het goed te doen om naar een vakantiepark in Frankrijk te rijden. Met deze rit van ongeveer een dag rijd je de zon, de warmte en het prachtige weer in Frankrijk tegemoet!

Dit zijn de Center Parcs vakantieparken in Frankrijk:

Activiteiten; voor elk wat wils

Bij Center Parcs zijn er veel activiteiten mogelijk voor senioren, volwassenen, kinderen, maar ook voor baby’s. Op de meeste vakantieparken in Frankrijk vind je een echte kinderboerderij met konijnen, geiten, cavia’s en vele andere dieren die graag geaaid willen worden.

Center Parcs staat bekend om het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Op elk park is een zwemparadijs aanwezig, maar is overal weer anders en uniek. Elk zwemparadijs heeft een enorm aanbod van verschillende faciliteiten. De allerkleinsten beleven de tijd van hun leven met glijbaantjes en waterfonteintjes in het veilige Kinder-doe-bad.


Op een aantal parken staat babyzwemmen op het activiteitenprogramma. Onder begeleiding van een instructeur geniet je samen met kleintje van het heerlijke water van het zwembad.
En op La Trois Forêts is het zelfs mogelijk om samen met je baby te gaan gymmen. Er zijn speciale speeltoestellen waarop je baby veilig kunt bewegen. De oefeningen worden uitgelegd door een ervaren instructeur en zal je baby veel plezier geven.

Van alle gemakken voorzien

Als je op vakantie gaat met een baby heb je al genoeg extra spullen mee te nemen. Center Parcs maakt het je makkelijk. Een babybedje en een kinderstoel zijn al aanwezig in het vakantiehuisje. Dat hoef jij dus niet mee te slepen en het scheelt enorm veel ruimte in je auto.

En de laatste reden is dat Center Parcs een speciale familiekorting biedt. Heb je minstens één kind onder de 13 jaar, dan ontvang je maar liefst 20% familiekorting op je boeking bij Center Parcs.

En? Heb je al zin om je koffers te pakken en af te reizen naar Frankrijk?

Reageren