De camper is hip!

De camper is teug van weg geweest. Niet langer hoeven we bij vakantie met de camper te denken aan gepensioneerden die de rest van hun leven rondrijden in hun camper. Met de camper op vakantie is ontzettend hip en dat is ook voor u weggelegd.

Tips voor een succesvolle vakantie met camper

Van belang is dat u alles bij u heeft wat u nodig heeft om van te eten en uit te drinken. U kunt dit tijdens uw vakantie meestal nog wel aanschaffen, maar vaak is het veel duurder dan wanneer u dit thuis al aanschaft. Bovendien kunt u het bij volgende vakanties ook gebruiken. Zorg er verder voor dat uw drinkwatertank gevuld is, de accu’s voldoende stroom bevatten, de algehele staat van de camper goed is, u een luifel tegen wind en zon heeft en u een goede reisverzekering heeft afgesloten.

Het is natuurlijk ook afhankelijk van waar u heen gaat. Als u binnen Nederland blijft, volstaat een basisuitrusting meestal en kunt u eten en drinken prima ter plaatse nog kopen. Houdt u er wel rekening mee dat campingwinkels vaak duurder zijn dan reguliere supermarkten.

De juiste camping

Afhankelijk van hoe lang u op een camping wilt blijven, kiest u er eentje uit. Als u slechts enkele nachten verblijft, zullen uw eisen wellicht minder hoog zijn dan bij een langer verblijf. Belangrijk is om te weten of u stroom op de kampeerplaats heeft en of er voldoende ruimte is om uw camper neer te zetten. Klik hier voor campings waar u met uw camper terecht kunt.

134096571

Reageren