De 5 leukste kampeerbestemmingen van Nederland

Kamperen is leuk. Het grote voordeel is bovendien dat je er niet ver voor hoeft te reizen. Ook in Nederland zijn geweldige kampeerbestemmingen te vinden. Wie dus een leuke vakantie wil zonder ver van huis te hoeven gaan komt hiermee perfect aan zijn trekken. De volgende vijf opties zijn de beste van allemaal. Doe daar dus je voordeel mee.

1. Julianahoeve

Camping Julianahoeve in Zeeland staat zeer hoog aangeschreven in Nederland. Niet alleen Nederlanders, maar ook internationale toeristen komen hier maar wat graag heen. Dit komt vooral ook omdat de camping eigenlijk voor iedereen geschikt is. Daardoor is het ook direct een leuke optie om die familietenten die je aangeschaft hebt eens een keer goed te testen onder vakantieomstandigheden. Daar heb je ze immers voor aangeschaft.

2. Het Stoetenslagh

Ook Overijssel is een provincie waar nationale en internationale toeristen graag naartoe trekken. Een kleine plaats als Rheezerveen kan daardoor toch heel groot zijn op een bepaalde manier. Dat komt bijvoorbeeld door de aanwezigheid van Camping Het Stoetenslagh. Ook dit is een camping die hoge ogen gooit en goede waarderingen krijgt. Alle reden om hier dus eens serieus naar te kijken.

3. Bosbad Hoeven

Kamperen en Noord-Brabant zijn bijna synoniem aan elkaar. Er zijn dan ook talloze campings in allerlei vormen te vinden. Als er dan toch één uitgekozen moet worden die net iets meer boven de rest uitsteekt, dan is het Bosbad Hoeven wel. Hier is van alles te vinden voor het gehele gezin en het lijkt wel alsof het er echt altijd mooi weer is. Uniek in Nederland.

4. De Krim

Waar je misschien niet direct aan denkt als je gaat kamperen, is de provincie Noord-Holland. De meesten trekken immers juist naar het zuiden of het Oosten. Wie echter bedenkt dat bijvoorbeeld ook Texel onderdeel van de provincie is, komt al snel op een heel ander idee. Hier zijn immers wel mooie plekken om te kamperen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan De Krim als optie. Geschikt voor jong en oud.

5. De Hertshoorn

Tot slot is het ook interessant om eens een keer een reisje naar Gelderland te boeken. Daar is in Garderen, één van de vakantiesteden van het land, camping De Hertshoorn te vinden. Dit is de perfecte camping om laagdrempelig met het gehele gezin plezier te hebben. Zowel een kort reisje als een hele zomervakantie is hier met gemak door te brengen. Er is hier veel plezier te beleven.

 

Reageren