De 10 mooiste Fly Drive bestemmingen van Europa

De 10 mooiste Fly Drive bestemmingen van Europa
Dé manier om vakantie te vieren in de moderne tijd is een Fly Drive. Waarom zou je immers nog hele stukken met je eigen auto afleggen als je ook gewoon een huurauto klaar kunt laten zetten op het vliegveld? Bovendien biedt dit je veel meer mogelijkheden om echt het hele land van je keuze te ontdekken. Dat is natuurlijk zeer aantrekkelijk.

1 IJsland

Ga je voor het eerst deze vorm van vakantie doen en wil je direct een goede start maken? Kies dan voor een Fly Drive IJsland. Dit land is perfect geschikt om op eigen houtje te verkennen, maar bereiken met de eigen auto is wel wat lastig. Vliegen en direct wegrijden is dan natuurlijk de perfecte oplossing. Je kunt hier een wereld ontdekken die je nergens anders in Europa zal vinden.

2 Noorwegen

Als land is Noorwegen enorm uitgestrekt. Dat betekent dus ook dat er een aantal kanten zijn van het land die je kunt ontdekken. Dan moet je daar natuurlijk wel de mogelijkheid toe hebben. Rondrijden via Duitsland en Rusland is wat lastig, dus vliegen naar Noorwegen om daar met een klaarstaande auto de prachtige heuvellandschappen en fjorden te ontdekken is perfect.

fly drive noorwegen

3 Schotland

De Schotse hooglanden worden alom geroemd om hun grote schoonheid. Dat wil ja natuurlijk zelf eens ervaren. Hoe doe je dat beter dan er met de auto doorheen te trekken. Kies een fly drive naar Schotland en het is ook nog eens mogelijk om een populaire stadstrip naar Glasgow of Edinburgh eraan vast te plakken. Zo pak je het beste van beide werelden mee.

4 Ierland

Ierland is al enige tijd in opkomst als vakantieland. Dit geldt dan ook voor alle vormen van vakantie die hier te vieren zijn. Een goede optie is de keuze voor een Fly Drive naar Ierland. Zo bespaar je jezelf de lastige rit ernaartoe via Frankrijk en de tunnel onder het kanaal door. De auto staat daar en je kunt zowel de steden als het landelijke karakter ontdekken. Succes verzekerd.

fly drive ierland

5 Spanje

Nederlanders gaan al tientallen jaren graag naar Spanje. Dat doen ze meestal met het vliegtuig naar een vaste bestemming zoals Barcelona. Of ze gaan met de auto of camper rechtstreeks naar de camping. Daardoor blijft een groot deel van het land helaas onontdekt. Dit is zonde, want Spanje heeft veel te bieden. De Fly Drive biedt uitkomst. Doe een rondreis door alle gebieden en je zal verbaasd zijn wat Spanje eigenlijk echt voor land is.

6 Italië

Alles wat hiervoor over Spanje werd gezegd kan eigenlijk zo ook voor Italië gelden. Al is van het land in de vorm van de laars inmiddels wel meer bekend dat het heel veel bijzonders te bieden heeft. Steeds meer mensen zoeken dan ook naar de perfecte manier om een rondreis door het land te kunnen maken. Er naartoe vliegen om daar vervolgens een auto te pakken en op pad te gaan is die manier.

7 Portugal

Portugal is één van de oerlanden als het gaat om de Fly Drive vakantie. Dit was één van de landen waar dit het eerst in opkomst was. Dat neemt niet weg dat het nog altijd zeer populair is om hier naartoe te trekken voor deze vorm van vakantie. Ook Portugal is flink uitgestrekt en alleen al de twee grote steden die je echt gezien moet hebben, Porto en Lissabon liggen ver genoeg uit elkaar.

8 Griekenland

Griekenland wordt over het algemeen bezocht vanwege de schitterende eilanden. Dat het land ook een flink deel aan vaste land heeft wordt weleens vergeten. Tijd om daar iets aan te doen. Dat doe je met een goede Fly Drive vakantie. Zo zie je eens een hele andere kant van dit beroemde vakantieland. Je kunt er vervolgens altijd nog een paar dagen op één van de eilanden aan vastplakken.

fly drive griekenland

9 Engeland

Als het gaat om een Fly Drive naar Engeland gaat, dan gaat het eigenlijk om een specifiek gebied. Yorkshire is namelijk perfect geschikt om dit soort vakantie te vieren. Het heeft een aantal leuke grote plaatsen zoals Leeds en Sheffield, maar heeft vooral ook een bijzonder heuvelachtig landschap. Dit maakt het perfect voor een rondreis waarop je van alles kunt zien.

10 Duitsland

Duitsland is van nature al groot genoeg om er een rondreis door te maken. Het kan echter ook al leuk zijn om slechts een deel van het land uit te kiezen. De voorkeur moet dan uitgaan naar Beieren. Dat is eigenlijk net iets te ver weg om met de eigen auto naartoe te rijden. Pak dus het vliegveld en vanaf daar pas de auto.

Reageren