Nienke Heijmans

  Cuba
  vietnam

  Hoi!

  Ik ben Nienke, woon in Rotterdam (oorspronkelijk uit Brabant), en werk in de kindzorg. Daarnaast zijn schrijven en reizen mijn grootste passie! Ik wil zo vaak mogelijk er tussenuit om nieuwe plekken in de wereld te ontdekken, en ben veel bezig met het plannen van reisroutes en lezen van allerlei soorten reisboeken. Verder hou ik heel erg van koken (en eten ;)), muziek maken, salsa dansen en volg ik al 1.5 jaar een cursus Spaanse taal en cultuur. Ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen, op meerdere vlakken, en dan vooral in het buitenland!

  Vraag en antwoord

  Wat is jou favoriete bestemming tot nu toe?

  Mijn favoriete bestemming tot nu toe is Argentinië. Dit omdat het een super veelzijdig land is met vele culturen en verschillende soorten landschappen. Ook hou ik gewoon heel erg van Zuid-Amerika en heb ik met Argentinië iets speciaals omdat ik hier langere tijd heb rond gereisd! (ps. heerlijke steaks ook! ;))

  Welke bestemming staat bovenop jou bucketlist?

  Waar ik nog super graag heen zou gaan is Alaska. Deze staat ver bovenaan mijn bucketlist!

  Wat is jouw ultieme reistip?

  Plan niet té veel, volg gewoon je neus en je gevoel en laat jezelf verrassen door nieuwe culturen en een andere omgeving. Pas je aan aan het land waar je bent en ga op pad als een local!

  Stel ook een vraag!

  Last minute op vakantie? Boek nu met korting!

  TUI Garanties in corona-tijd