Livia

Currently living place: Bonaire

TanzaniaThailandNoorwegenBaliBarcelonaKroatiëBonaire
Tunesië
Turkije
Frankrijk
Canarische eilanden

De smaak van het reizen te pakken. Blogger voor mijn eigen blog Travelbyliv waar ik graag over mijn belevenissen vertel. Ik heb na 10 jaar mijn baan in de kinderopvang opgezegd. Nu heb ik een online baan als VA (virtual assistant) waardoor ik de mogelijkheid heb om een langere tijd in het buitenland te blijven. Ik volg mijn gevoel meer dan ooit en woon nu tijdelijk op het heerlijke eiland Bonaire. Mijn meest bijzondere reizen gingen naar Thailand, Bali en Tanzania. Op mijn bucketlist staan nog véél landen waarbij Sri Lanka nu bovenaan staat.

Als ik geen nieuwe reisbestemming op de planning heb staan wordt ik onrustig. Heimwee naar huis? Dat ken ik niet! Zeker angst om te gaan, maar nooit spijt.

Vraag en antwoord

Wat is jouw favoriete bestemming tot nu toe?

Moeilijk om 1 bestemming te kiezen. Bali was voor mij wel echt een happy place en life changing. Daar wil ik zeker nog een keer naar terug.

Welke bestemming staat bovenaan jouw bucketlist?

Sri Lanka en daar achteraan volgen nog een heleboel landen. Ik wil al het moois van de wereld zien!

Wat is jouw ultieme reistip?

Ga in ieder geval één keer alleen op reis. Kom jezelf tegen en geniet van de vrijheid. Het was voor mij heel eng, maar de beste keuze ooit om alleen op reis te gaan!

Stel ook een vraag!