Jessy ter Denge

Er zijn meer dan zeven wereldwonderen, ik neem je graag mee!

De Filipijnen
Madagaskar
Zuid Afrika
IJsland
Frankrijk
Tanzania
Namibië
Zambia

Met mijn ouders ging ik elk jaar naar de camping in Zuid Frankrijk, fantastisch vond ik dat. Op mijn twaalfde had ik het bedacht; ik ga een eigen camping in Frankrijk beginnen. Deze droom ging niet weg en leidde mij op mijn 18e naar Breda (vanuit Twente) om Toerisme en Recreatie te studeren op de NHTV. Ik kwam in aanraking met jongeren die buiten Europa gingen reizen en hoorde alle stoere en gave verhalen aan. In 2016 ging ik voor het eerst naar Bali en toen ben ik gevat door het reisvirus. Begin 2019 heb ik mijn huis en baan opgezegd in Nederland en reis ik voor onbepaalde tijd rond de wereld.

Vraag en antwoord

Wat is jouw favoriete bestemming tot nu toe?

Madagaskar, of toch de Filipijnen? IJsland staat in ieder geval ook heel hoog op mijn lijstje. Ik vind dit een hele moeilijke vraag, landen met elkaar vergelijken is net alles appels met peren!

Welke bestemming staat bovenaan jouw bucketlist?

De zuidvlaktes in Bolevia!

Wat is jouw ultieme reistip?

Angst is een slechte raadgever. Natuurlijk zijn dingen spannend, onwennig en misschien krijg je inderdaad wel hele erge heimwee. Maar laat het je niet weerhouden om dingen niet te doen. Beter spijt hebben van de dingen die je wel hebt gedaan dan spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan.

Stel ook een vraag!