Bijzonder kamperen in Nederland met het gezin

Veel mensen denken haast automatisch aan het buitenland wanneer het over vakantie gaat. Een bijzondere kampeervakantie met het hele gezin hoeft echter helemaal niet zo ver van huis te worden gehouden. Een vakantie dicht bij huis scheelt vaak een hoop gedoe en kosten en is net zo leuk. In het prachtige natuurgebied de Veluwe vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie. Er zijn volop kampeerterreinen te midden van de mooie bossen, zandverstuivingen, vennetjes en heidegebieden. Maar er zijn ook volop activiteiten in de omgeving waardoor je geen moment van verveling hoeft te kennen. Zo kun je heel makkelijk naar de dierenparken Burgers Zoo en Apenheul vanuit de Veluwe. Voor de cultuurliefhebbers zijn het Kröller-Müller museum en het Nationaal Openlucht Museum geweldige uitstapjes. Ook pretpark Julianatoren en Paleis Het Loo zijn leuke uitstapjes voor het hele gezin.

Recreatiepark Nederland

De meeste mensen willen wanneer ze in Nederland op vakantie gaan met het gezin natuurlijk volop vermaak in de omgeving kunnen vinden. Een recreatiepark in Nederland is in dit geval een hele goede optie, je kunt hier zoals de naam al verklapt niet alleen kamperen, maar ook volop recreatiemogelijkheden vinden. Een uitstekende plek om bijzonder te kamperen in Nederland met het gezin is Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe. Dit zeer kindvriendelijke recreatiepark beschikt over enorm veel faciliteiten en mooie accommodaties. Er is bijvoorbeeld een verwarmd buitzwembad aanwezig en ook bij slecht weer kun je zwemmen op De Boshoek in het overdekte zwembad. Daarnaast zijn er een bowlingbaan, welnessfaciliteiten en vele sportfaciliteiten te vinden op dit recreatiepark. Ook twee restaurants en een kleine supermarkt zijn hier aanwezig. Tijdens de schoolvakanties wordt er bovendien een animatieprogramma georganiseerd voor de kinderen.

kamperen-gezin

Lees ook: De Veluwestreek, een budgetvriendelijk fiets- en wandelparadijs!

Luxe trekkershut op De Veluwe

Ook qua accommodaties is Recreatiepark De Boshoek een ideale locatie voor bijzonder kamperen in Nederland met het gezin. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten safaritenten te vinden op dit recreatiepark. Maar ook de luxe trekkershut voor 6 personen is een ideale accommodatie voor kamperen met het hele gezin. De trekkershut wordt ook wel het Voortse Huisje genoemd en is van alle gemakken voorzien. De naam het Voortse Huisje is gebaseerd op het feit dat de trekkershutten geïnspireerd zijn op de ouderwetse Veluwse stijl. Dit zul je onder andere herkennen in het feit dat er geen normale bedden maar heuse bedstedes in de trekkershutten staan opgesteld. De aanwezigheid van deze bedstedes geeft een bijzondere vakantiebeleving voor jong en oud. Verder is bij de inrichting van de trekkershut veel hout gebruikt voor het creëren van een authentieke en natuurlijke sfeer. De 6-persoons trekkershut heeft hierdoor een klassieke uitstraling maar beschikt tegelijkertijd wel over alle moderne gemakken. Zo zijn er in de keuken een waterkoker, Senseo apparaat, combimagnetron, kookstel met 4 pitten en een koelvriescombinatie te vinden. In de woonkamer kun je een elektrische sfeerkachel en een lcd-televisie vinden. Buiten de trekkershut is een mooie overkapte veranda waar je heerlijk op jouw eigen terras kunt zitten. De trekkershut beschikt in tegenstelling tot de luxe safaritenten en lodges niet over eigen sanitair. Voor een bijzondere kampeervakantie met het hele gezin op de Veluwe hebben de trekkershutten op De Boshoek eigenlijk alles wat je nodig hebt. Bij overnachting in een trekkershut in Nederland kom je niets tekort!

Heb jij weleens met de kinderen in Nederland gekampeerd? We horen graag je ervaringen! Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Reageren