Belangrijke regels voor je koffer

Wanneer je op vakantie gaat naar het buitenland en je vertrekt vanaf het vliegveld, dan zijn er een aantal belangrijke regels die gelden voor koffers. Je doet er goed aan om je hier vooraf in te verdiepen, anders kun je wel eens flink teleurgesteld raken op het vliegveld. En dat zou een prettige vakantie toch enigszins kunnen bederven.

Zorg voor een label aan je koffer

Zorg altijd voor een label aan je koffer van www.kofferonline.nl. Mocht je deze kwijt raken, dan is de koffer snel te traceren en komt de koffer ook weer snel bij je terug. Vaak krijg je bij het vliegveld ook een label wanneer je incheckt. Je doet er verstandig aan om deze gedurende je hele vakantie aan je koffer te laten zitten.

Stop geen vloeistoffen in je koffer

Op het vliegveld wordt streng gecontroleerd op vloeistoffen. Er gelden daarom aparte regels voor vloeistoffen. Zorg dat deze doorzichtig verpakt zijn en je mag niet meer dan 100 milliliter bij je hebben. Vloeistoffen moet je altijd in je handbagage mee nemen. Denk dan bijvoorbeeld ook aan je lenzenvloeistof.

Geen scherpe voorwerpen in je koffer

Er is een lijst met verboden voorwerpen die gehanteerd wordt op de vliegvelden. Je doet er goed aan deze te bekijken, voordat je op vakantie gaat. Zo kun je beter ook geen scherpe voorwerpen in je koffer stoppen. Er is dan een grote kans dat je deze alsnog moet inleveren. En wapens zijn al helemaal ten strengste verboden!

Reageren