Ballonvlucht over Valkenburg: Limburgs genieten!

Kasteelruïnes, de glooiende heuvels van Zuid-Limburg, Chateau St. Gerlach en pretpark de Valkenier. Tijdens een ballonvlucht over Valkenburg zie je heel veel! Van historische punten, tot aan vertier voor jong en oud. Maak je dagje Valkenburg compleet met een vlucht in een luchtballon van GreetZZ Ballonvaarten.

Valkenburg aan de Geul ligt in het zuiden van de provincie Limburg. De rivier de Geul loopt dwars door dit historische plaatsje heen. Al jaar en dag komen dagjesmensen van heinde en ver naar deze Limburgse plek voor de bezienswaardigheden. Valkenburg geeft je namelijk het gevoel alsof je ver in Frankrijk of Duitsland bent gestrand. Het prachtige uitzicht van de Cauberg, de natuur van het Geuldal. Maar ook door het wellnesscenter van Thermae 2000 bovenop de Cauberg en de gezellige winkelpassage in het midden van de stad. En dat maakt een ballonvlucht over Limburg een geslaagd uitje voor jong en oud!

Ballonvlucht over Valkenburg aan de Geul

Je kunt hier ook bourgondisch genieten. Een heerlijk stuk vlaai of een lekker Limburg stoofpotje. Voor gastronomie ben je hier aan het juiste adres. Misschien kun je de geuren die opstijgen vanaf het terras wel ruiken vanuit de luchtballon. Of je besluit na afloop van zo’n geweldig avontuur een afzakkertje te nemen op het terras. Valkenburg is namelijk mooi vanaf de grond en vanuit de lucht.

Wat gaan we doen tijdens een ballonvlucht over Valkenburg aan de Geul? Eerst gaan we samen de ballonvlucht voorbereiden. Dit gebeurt onder leiding van onze ervaren piloten. Zo helpen we samen de ballon vol te laten stromen met warme lucht. En onze piloten vertellen je alles over een veilige vlucht. Gaan we aan boord dan laten we ons leiden door de wind. Dat is namelijk iets waar we niets over te vertellen hebben.

Een onvergetelijke ervaring

Valkenburg

Dus of we nu van noord naar zuid gaan of van west naar oost. Dat weten we pas op de dag zelf! Na afloop brengen we je altijd weer terug naar de plek waar we zijn opgestegen, want dat is wel zo makkelijk! En, omdat wij vinden dat een ballonvlucht een geweldig ervaring is, sluiten we ook jullie avontuur af met een champagne-ceremonie en ontvangen jullie een heus ballonvaartcertificaat.

Wil jij voor je geliefde een bijzonder uitstapje organiseren? Dan ben je bij GreetZZ aan het juiste adres. Maar ook voor grote groepen kun je bij ons terecht! Want de vloot van GreetZZ is de grootste van Europa. In totaal kunnen we meer dan 300 mensen de lucht in krijgen. Stap jij op in Valkenburg of kies je een van onze 100 andere opstapplaatsen?

Reageren