Adverteren

Op Ikbenopreis.nl doen dagelijks vele reizigers informatie op over nieuwe bestemmingen en tips. Bereik jouw doelgroep op een effectieve manier via de verschillende advertentievormen op ons reisblog ikbenopreis.nl. Onderstaand een overzicht van de diverse adverteermogelijkheden. Een aanbieding op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op?

Advertentievormen

Artikel

Je kunt een artikel aanleveren met een leuke en inspirerende tekst. De kosten hiervoor bedragen €150, -. Het artikel blijft permanent op de website staan zolang de website online blijft. De volgende eisen worden gesteld aan het artikel:

  • Artikelen bevatten minimaal 400 tot 450 woorden.
  • De artikelen zijn voorzien van kwalitatieve foto’s welke rechtenvrij zijn.
  • Artikelen zijn vooral inspirerend of informerend geschreven. Berichten die TE commercieel zijn worden niet geplaatst.
  • Het artikel moet uniek geschreven zijn.
  • Er moeten tussenkopjes en / of opsommingen in de tekst opgenomen worden.
  • Maximaal twee a drie uitgaande links. Bij voorkeur nog een interne link en externe link naar een onafhankelijke partij.

* Voor een meerprijs van €35, – kunnen wij het artikel voor je schrijven.

Advertenties (o.a. banners)

Je kunt bij ons heel gericht adverteren door banners te plaatsen op pagina’s omtrent bestemmingen. Je bent een reisaanbieder gespecialiseerd in Azië reizen? Je banner wordt getoond bij alle Azië gerelateerde artikelen!

Neem contact op voor een offerte op maat.

Reviews

Wij staan ervoor open om producten, bestemmingen, hotels, reizen, etc. te reviewen. In ruil hiervoor krijg je een uitgebreide reviewartikel op ikbenopreis.nl.

Winacties

Een winactie is een effectieve manier om een groot bereik te krijgen. Bij een winactie dient het weg te geven product een minimale waarde van €100, – te hebben. Daarnaast vragen wij een vergoeding van €100, – voor het plaatsen van de winactie.

Tarieven

Advertorial: €150, –

Bannering: Op aanvraag

Review: In overleg

Winactie:  € 100, –
Wil je meer informatie of een aanbieding op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@ikbenopreis.nl.